20. 10. 2022

Na hrane v TV JOJ

 Na hrane v TV JOJ

 

Televízia JOJ ponúka svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. Každý štvrtok večer si nenechajte ujsť naživo politický duel, aktuálne témy aj exkluzívne prieskumy.

Každý týždeň, vo štvrtok večer, sa v štúdiu Na hrane stretávajú dvaja politici a venujú sa aktuálnym politickým a spoločenským témam. Diskusná relácia je výnimočná aj tým, že diváci majú možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie na webe www.hrane.joj.sk.

Reláciu moderuje jej dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva TV JOJ Jana Krescanko Dibáková.

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 20. októbra minister vnútra SR Roman Mikulec (OĽANO) a Denisa Saková, poslankyňa NR SR (HLAS-SD).

Hovoriť budú o vražde a útokoch proti LGBT+ komunite, o postupe polície pri objasňovaní skutku, ale aj o opatreniach polície na zaistenie bezpečnosti (LGBT+, židovská obec, predseda vlády) a o opatreniach proti nenávistným prejavom. Rozprávať sa budú aj o alkohole za volantom a zmenách pre zlepšenie stavu. Divákom ponúkneme exkluzívny prieskum agentúry AKO pre reláciu Na hrane o šoférovaní pod vplyvom alkoholu. Zároveň zverejníme najnovšie preferencie politických stránk od agentúry AKO pre reláciu Na hrane.

Sledujte Na hrane vo štvrtok 20. októbra o 21:45 na JOJke.