19. 7. 2023

Voyo poteší slovenských futbalových fanúšikov

Voyo poteší slovenských futbalových fanúšikov

 




Športoví nadšenci sa môžu tešiť na vybrané stretnutia predkôl kvalifikácie Ligy majstrov a Európskej konferenčnej ligy so slovenskými tímami, ktoré doplnia pestrú športovú ponuku streamovacej platformy.


Voyo prináša pre futbalových fanúšikov ďalšie atraktívne zápasy. Športoví nadšenci sa môžu tešiť na vybrané stretnutia predkôl kvalifikácie Ligy majstrov a Európskej konferenčnej ligy so slovenskými tímami, ktoré doplnia pestrú športovú ponuku streamovacej platformy.

Prvým z priamych prenosov bude odveta 1. kola kvalifikácie Ligy majstrov. V nej sa proti sebe postavia FC Swift Hesperange – ŠK Slovan Bratislava. Slovenský šampión pôjde do odvety proti majstrovi Luxemburska s cieľom vybojovať si postup po domácej remíze 1:1. Voyo prinesie toto stretnutie naživo v stredu 19. júla o 20:00 hod. Komentátorom zápasu bude Marián Červenka a spolukomentátorom bude bývalý slovenský útočník Juraj Piroska. V Luxembursku, dejisku zápasu, bude aj štáb televízie Markíza, ktorý odtiaľ divákom prinesie aj exkluzívne reportáže v Športových novinách.

O deň nato, vo štvrtok 20. júla o 19:00 hod., prinesieme odvetu 1. kola kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy UEFA. Sily si v tomto zápase zmerajú FC Dila Gori a FC DAC 1904 Dunajská Streda. Slovenský vicemajster pôjde do duelu s jednogólovým náskokom po domácom triumfe 2:1. Voyo zápas odvysiela s komentárom Andreja Zvolenského a futbalového experta Martina Mikuliča.

V nasledujúcom týždni máme pre športových fanúšikov pripravenú ďalšiu futbalovú lahôdku. Vo štvrtok 27. júla o 19:00 hod. Voyo ponúkne úvodný zápas 2. kola kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy UEFA, v ktorom sa proti sebe postavia FK Auda – FC Spartak Trnava. Zápas bude komentovať Andrej Zvolenský.

„Teším sa, že môžeme futbalovým fanúšikom na Voyo poskytnúť ešte väčšiu porciu kvalitných športových zážitkov. Verím, že si tieto výnimočné futbalové stretnutia naplno užijú,“ povedal generálny riaditeľ televízie Markíza Matthias Settele. Diváci, ktorí si futbalové zápolenia nestihnú pozrieť naživo, nájdu na Voyo aj záznamy všetkých stretnutí.