25. 8. 2008

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS
Slávna dedička Paris Hilton nakrúca v Los Angeles novú televíznu šou s názvom Paris Hilton's My New BFF (Paris Hilton je moja nová najlepšia priateľka navždy). V relácii, ktorú budú vysielať od 30. septembra v Spojených štátoch amerických, sa predstaví 20 ľudí bojujúcich o priateľstvo 27-ročnej Hilton. S blížiacim sa koncom nakrúcania dedička prezradila, že sa chce presunúť do Veľkej Británie a nakrútiť tam rovnakú šou. "Pretože som sa tak dobre zabávala, rozhodla som sa, že si musím nájsť nového britského najlepšieho priateľa alebo priateľku. Každý vie, že mám rada Los Angeles, ale Londýn, dávaj si pozor," napísala Hilton na webovej stránke Záujemcovia o priateľstvo s Hilton musia byť vo veku od 18 do 28 rokov, mať energiu udržať krok s harmonogramom hviezdy a vyrovnať sa jej životnému štýlu.
© 2008, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.

Výsledky z peoplemetrového merania sledovanosti televízie v Číne, ktoré realizuje spoločnosť CSM Media Research (patriaca do skupiny TNS), ukazujú, že približne 356 miliónov čínskych divákov sledovalo volejbalový zápas skupiny A medzi Čínou a Kubou.
Volejbal je jednou z najsledovanejších ženských disciplín na olympijských hrách. Pierre Justo, riaditeľ spoločnosti CSM Sport Research, to okomentoval: „Vysoká úroveň sledovania je zvyčajne veľmi dobrou výhodou pre hostiteľskú krajinu, ale účinok v Číne môže byť ešte väčší ako zvyčajne býva, pretože v Číne sa olympijské hry uskutočnili po prvýkrát, čo generuje silný entuziazmus medzi čínskymi obyvateľmi. To sa premietlo do vysokej úrovne sledovania televízie na národnej úrovni. Medzi desiatimi najsledovanejšími disciplínami boli najmä tie, v ktorých vystúpili čínski športovci, v niektorých z nich získali zlaté medaily. Bude ešte veľmi zaujímavé sledovať úspešnosť čínskych športovcov počas druhého týždňa trvania olympiády.“