15. 3. 2009

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva
Hlavnou témou diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 15. 3. 2009 o 11.55 h, budú koalično-opozičné súboje na pôde parlamentu o podobu protikrízových opatrení a slovensko-maďarské vzťahy po rokovaní predsedov parlamentov. Diskutovať o tom bude podpredseda NR SR Miroslav Číž (Smer-SD) a predseda SMK Pál Csáky. V druhej časti budú minister hospodárstva Ľubomír Jahnátek (nominant Smeru-SD) s predsedom poslaneckého klubu SDKÚ-DS Stanislavom Janišom okrem hospodárskej krízy hovoriť podrobnejšie aj o príspevku štátu na nové auto pri likvidácii ojazdeného vozidla a pripravenosti Slovenska na prípadnú plynovú krízu. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.
Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo dňa 15. marca 2009 budú minister financií Ján Počiatek (Smer-SD) a predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda. Témou je hospodárska kríza .
Hosťami diskusnej relácie V politike, ktorú televízia TA3 odvysiela dňa 15. marca 2009 o 19.55 h budú prezidentskí kandidáti Iveta Radičová, Zuzana Martináková, Ivan Gašparovič a František Mikloško. Moderátorka Ľuba Oravová bude s prezidentskými kandidátmi diskutovať o hospodárskej kríze, zahraničnej politike, slovensko-maďarských vzťahoch a kultúrno-etnických otázkach.