9. 4. 2014

TA 3 NEWS

TA 3 NEWS

Televízia TA3 pripravila na nedeľňajšie popoludnie novú pravidelnú reláciu zameranú na šport a zdravý životný štýl Stvorení pre šport. Víťazoslav Chrappa už v nedeľňajšej relácii prevedie divákov svetom cross fitu. Ďalšie časti relácie Stvorení pre šport budú zamerané na beh, capoeira, či free run.
"Aktívne trávenie voľného času je čoraz populárnejšie aj na Slovensku. V novej relácii Stvorení pre šport budeme našim divákom prinášať trendy, novinky a zaujímavosti zo sveta športu obohatené o informácie z oblasti zdravej výživy," hovorí šéfredaktorka TA3 Martina Kyselová.

Relácia Stvorení pre šport bude v televízii TA 3 nasadzovaná každú druhú nedeľu, v dvojtýždennom formáte. Prvá časť odštartuje už túto nedeľu o 17.15 hodine v premiére. V reprízach si budú môcť diváci reláciu pozrieť v piatok o 17.45 a v sobotu o 10.45 hodine.
Stvorení pre šport chce priniesť nový uhol pohľadu na šport, motiváciu k aktívnemu tráveniu voľného času, základné informácie o konkrétnom športe, ale aj informácie o životospráve, pitnom režime alebo ako si vytvoriť vhodný jedálny lístok.
K novej relácii Stvorení pre šport si môžete pozrieť aj upútavku na facebookovom profile televízie https://www.facebook.com/televiziaTA3.