19. 12. 2014

People Magazine Awards

People Magazine Awards

 


V Beverly Hills vo štvrtok po prvý raz rozdali People Magazine Awards, ktoré udelili na základe zásluh v popkultúre. O víťazoch rozhodli redaktori amerických týždenníkov People a Entertainment Weekly. Komikom roka sa stal 35-ročný americký herec Kevin Hart. Za najlepšiu televíznu herečku vyhlásili Lisu Kudrow, a to za výkon v seriáli Návrat na výslnie (2005). V rovnakej kategórii avšak medzi mužmi uspel Jon Hamm vďaka televíznemu projektu Mad Men (2007). Modelkou roka sa stala 22-ročná rodáčka z Chicaga Karlie Kloss. Dcéru herečky Goldie Hawn Kate Hudson vyhlásili za Celebrity Role Model. Titul Najsexi žena podľa People získala Kate Upton. Jimmy Fallon si vďaka The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (2014) odniesol trofej pre najlepšieho moderátora talk šou.

Štyridsaťpäťročná Jennifer Aniston si na konto pripísala People Magazine Award za Najlepší výkon vo filme v kategórii herečiek. Rodáčka zo Sherman Oaks v Los Angeles sa o to zaslúžila vďaka snímke Daniela Barnza s názvom Cake (2014). Medzi mužmi uspel Michael Keaton, a to vďaka filmu Birdman, ktorý v slovenských kinách začnú premietať 22. januára. Za Style Icon of the Year vyhlásili speváčku Gwen Stefani, ktorá sa preslávila ako líderka kapely No Doubt. Americký herec a komik Billy Eichner získal trofej pre Nováčika roka. Televíznu dvojicu roka tvoria Mindy Kaling a Chris Messina, ktorí účinkujú v seriáli The Mindy Project (2012). Hrdinkou roka sa stala Nora Sandigo. Najlepšiu obálku magazínu People malo vydanie venujúce sa zosnulému hercovi Robinovi Williamsovi. V kategórii Triple Threat uspela Jennifer Lopez. Hviezdou nadchádzajúcej generácie sa stala 17-ročná herečka a modelka Chloë Grace Moretz. Počas večera, ktorým sprevádzal Nick Cannon, vystúpili Maroon 5, Gwen Stefani, Pharrell Williams či 5 Seconds of Summer.


Prehľad víťazov a víťaziek People Magazine Awards:

Komik roka: Kevin Hart
Najlepší televízny výkon roka, herečka: Lisa Kudrow (Návrat na výslnie)
Najlepší televízny výkon roka, herec: Jon Hamm (Mad Men)
Modelka roka: Karlie Kloss
Hviezda nadchádzajúcej generácie: Chloë Grace Moretz
Celebrity Role Model of the Year: Kate Hudson
Najsexi žena podľa People: Kate Upton
Moderátor talkšou: Jimmy Fallon
Najlepší filmový výkon, herečka: Jennifer Aniston (Cake)
Najlepší filmový výkon, herec: Michael Keaton (Birdman)
Style Icon of the Year: Gwen Stefani
Nováčik roka: Billy Eichner
Televízna dvojica roka: Mindy Kaling a Chris Messina (The Mindy Project)
Hrdinka roka: Nora Sandigo
Obálka roka: Robin Williams
Triple Threat: Jennifer Lopez

 
©2014, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané