19. 8. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson si nemyslí, že pripravovaný film inšpirovaný seriálom Baywatch (1989 - 2001), známym aj pod názvom Pobrežná hliadka, bude mať úspech. "Remakey sa nikomu nepáčia,“ uviedla pre portál TMZ 48-ročná rodáčka z kanadského mesta Ladysmith, ktorá v spomínanom seriáli stvárňovala C.J. Parker. V chystanej novinke sa však neukáže. Anderson je presvedčená, že seriál mal svoje miesto na televíznych obrazovkách v 90. rokoch minulého storočia. Myslí si však, že pripravovaná snímka, v ktorej by sa mali predstaviť Zac Efron či Dwayne Johnson, na plátnach kín neuspeje.
Pamela Anderson si okrem spomínanej Pobrežnej hliadky zahrala aj v seriáli V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej (1998 - 2002) či v snímkach ako Scary Movie 3 (2003) alebo Superhrdina (2008). Jej partnermi boli napríklad Tommy Lee, Kid Rock či Rick Salomon.

Televízia magazínu The Ring, ktorý vlastní spoločnosť bývalého amerického profesionálneho boxera Oscara De La Hoyu, myslí na budúcnosť. Od 4. septembra tohto kalendárneho roka totiž RingTV začne vysielať priame prenosy súbojov na internete. Tie budú k dispozícii prostredníctvom služieb Amazon Fire, Roku a Apple TV. Informoval o tom server ESPN.



©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.