20. 8. 2015

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americký spevák Steven Tyler, známy najmä ako frontman kapely Aerosmith, si zahrá vo štvrtej sezóne hudobného seriálu Nashville (2012) z dielne televízie ABC. Šesťdesiatsedemročný rodák z mesta Yonkers v New Yorku to oznámil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil fotografiu s Hayden Panettiere, ktorá v projekte stvárňuje Juliette Barnes.
„Hayden Panettiere a ja sme sa trošku bláznili na pľaci počas nakrúcania seriálu Nashville. Nemali by ste si to nechať ujsť,“ napísal k obrázku, čím predznačil, že v projekte odznie skladba Crazy, ktorá pochádza z 11. albumu Aerosmith s názvom Get a Grip (1993). To, že sa Tyler objaví v jednej z epizód, potvrdil aj jeho manažér. V projekte už hosťovali napríklad Will.i.am, Brad Paisley, Kelly Clarkson alebo Christina Aguilera. Novú sériu začnú v USA vysielať 23. septembra.
Steven Tyler, vlastným menom Steven Victor Tallarico, pôsobí v spomínanej kapele Aerosmith od roku 1970, pričom prvú, eponymnú štúdiovku vydali o tri roky neskôr. Zatiaľ posledný radový album Music from Another Dimension! uviedli na trh v roku 2012. K ich najznámejším skladbám patria Dream On, Angel, Love in an Elevator, Cryin', Crazy, Janie's Got a Gun, Jaded, Livin' on the Edge, Pink či úspešná pieseň I Don't Want to Miss a Thing zo snímky Armageddon (1998). Štvornásobných držiteľov Grammy uviedli v roku 2001 do Rock'n'rollovej siene slávy, pričom Tyler spolu s Joeom Perrym získali v roku 2013 ASCAP Founders Award a uviedli ich do Skladateľskej siene slávy.

©2015, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.