28. 5. 2017

RTVS prinesie prvýkrát rozhlasovú reláciu v obrazovej podobe online

RTVS prinesie prvýkrát rozhlasovú
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt rtvs 
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Bez obalu rtvs

reláciu v obrazovej podobe online

Cyklická diskusná relácia Bez obalu, pravidelne poslucháčom Rádia Slovensko, vždy v nedeľu o 18.30 h približuje výnimočné osobnosti vo verejnosti neznámych polohách. Odhaľuje ich motivácie, životné obavy či zdroje inšpirácie. Hostí v štúdiu víta skúsený profesionál Braňo Dobšinský.

„Braňo Dobšinský je moderátor, ktorý vie položiť otázky tak priamo a zároveň empaticky, že v relácii Bez obalu skutočne odhaľuje aj tie najskrytejšie myšlienky a postoje svojich hostí. Preto relácia touto svojou originalitou oslovuje množstvo poslucháčov, čo vidíme nielen na počúvanosti, či reakciách, ale napríklad aj na webe Rádia Slovensko. Preto je prirodzené, že Bez obalu je aj prvou reláciou, ktorá sa do online prostredia dostane aj v obrazovej podobe, “ povedala šéfdramaturgička Rádia Slovensko, Martina Kubániová.

Po odvysielaní relácie v rozhlase, nájdu poslucháči a diváci predĺženú video verziu Bez obalu na rtvs.sk.
„Slovensko je plné priam neuveriteľných príbehov, príbehov o odvahe pobiť sa so životom, príbehov, ktoré ukazujú že ak sa chce, dá sa prakticky čokoľvek. Akí sú ich hlavní predstavitelia, kde berú silu, odvahu a nápady, čo ich inšpiruje a čoho sa naopak desia, aj na to sa spýtame v relácii Bez obalu,“ povedal Braňo Dobšinský.