28. 8. 2018

RTVS posilnila moderátorský tím Ranných správ

RTVS posilnila moderátorský tím 

Ranných správ

RTVS doplnila moderátorský tím Ranných správ o dve skúsené redaktorky Ivetu Gombošovú a Silviu Majerovú. V rannom vysielaní RTVS sa budú striedať s Miroslavom Frindtom a Martinou Jančekovou

BRATISLAVA 28. augusta - Hlavnou prioritou RTVS je prinášať televíznym divákom kvalitné a vyvážené spravodajstvo, ako aj dbať na odbornosť a profesionalitu moderátorov. Od septembra sa tím Ranných správ posilní o skúsené redaktorky Ivetu Gombošovú a Silviu Majerovú.

„Sme radi, že Iveta a Silvia prijali našu ponuku byť súčasťou vysielania Ranných správ. Sme presvedčení, že svojimi skúsenosťami budú platnou posilou moderátorského tímu,“ dodal riaditeľ Sekcie spravodajstva a publicistiky Vahram Chuguryan.

Iveta Gombošová pôsobí v RTVS ako redaktorka od roku 2012. Podieľala sa na príprave spravodajského tímu k parlamentným voľbám v roku 2016. Pravidelne sa venuje témam v oblasti zdravotníctva. Silvia Majerová pracuje v RTVS na pozícií redaktorky od júna 2017. Venuje sa predovšetkým témam z rezortu školstva. Pred voľbami do VÚC 2017 mapovala dianie v Trnavskom a Bratislavskom samosprávnom kraji.