25. 3. 2020

RTVS NEWS: Predsedovia krajov predstavia v Regine svoje opatrenia proti koronavírusu


RTVS NEWS: 
Predsedovia krajov predstavia v Regine svoje opatrenia proti koronavírusu


V mimoriadnom rozšírenom vydaní televízneho magazínu Regina predstavia predsedovia samosprávnych krajov opatrenia, ktoré jednotlivé samosprávy prijali v súvislosti so šírením nového koronavírusu. TASR o tom v utorok informovala hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková.
V stredu (25.3.) budú v Regine z košického štúdia RTVS o opatreniach hovoriť lídri Prešovského, Košického, Nitrianskeho a Žilinského samosprávneho kraja – Milan Majerský, Rastislav Trnka, Milan Belica a Erika Jurinová. Program sa začína o 16.20 h na Dvojke.
"Považujeme za dôležité, aby v našom magazíne, rovnako ako v Rádiu Regina Východ, dostali priestor aj predstavitelia samosprávnych krajov, pretože ich rozhodnutia majú v mnohých prípadoch priamy dosah na život ľudí v regiónoch. Podobný priestor im vytvoríme aj v budúcich vydaniach, aby sa diváci priamo od nich dozvedeli aktuálne informácie," avizoval riaditeľ Štúdia RTVS Košice Jozef Puchala.
V štúdiu v Banskej Bystrici už v utorok diskutovali podpredseda Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrej Lunter a predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba, Trenčianskeho samosprávneho kraja Jaroslav Baška a Trnavského samosprávneho kraja Jozef Viskupič. Reprízu odvysiela Dvojka v stredu o 08.15 h.
Rozhovory s predsedami vyšších územných celkov (VÚC) budú zaradené aj do vysielania všetkých Rádií Regina.



Copyright © TASR 2020