7. 4. 2021

Personálna posila v JOJ Group

 Personálna posila v JOJ Group



Od apríla rozšíril tím manažmentu JOJ Group Pavol Miller. Nastúpil na pozíciu Riaditeľa nelineárnych služieb a platených televíznych staníc.

Skúsený manažér Pavol Miller prichádza do televízie JOJ zúročiť svoje dlhoročné skúsenosti nadobudnuté v televíznej oblasti, kde v rokoch 2007 – 2020 pôsobil ako výkonný riaditeľ v spoločnosti Mega Max Media, ktorá je vlastníkom licencie duck tv. Pri budovaní duck tv bol od jej začiatku a vytvoril z nej známu stanicu oslovujúcu publikum vo vyše stopäťdesiatich krajinách. V televíznej oblasti sa pohybuje vyše dvadsať rokov, v minulosti pôsobil v exekutívnych funkciách aj v spoločnostiach UPC či HBO Central Europe.

Pavol Miller vyštudoval Marketingovú komunikáciu na Univerzite Komenského v Bratislave. „Pavol Miller má bohaté profesionálne skúsenosti na medzinárodnom televíznom trhu. Teším sa, že práve on posilní tím manažmentu skupiny JOJ na pozícii riaditeľa nelineárnych služieb a platených televíznych staníc,“ hovorí Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group.

„Som rád, že som dostal príležitosť zúročiť svoje skúsenosti v televíznej oblasti pre skupinu JOJ. Teším sa na nové výzvy v oblasti distribúcie fantastických programových služieb,“ povedal Pavol Miller, riaditeľ nelineárnych služieb a platených televíznych staníc.