25. 3. 2022

Vyskúšajte si svoju prácu snov v novom projekte RTVS

Vyskúšajte si svoju prácu snov 
 
v novom projekte RTVS





Ak hľadáte novú životnú výzvu, vaša práca vás už nenapĺňa a chceli by ste vyskúšať niečo nové, máte jedinečnú šancu vyskúšať si svoju prácu snov v pripravovanej šou RTVS. Prihláste sa prostredníctvom dotazníka na webovej stránke www.rtvs.sk/casting a vyskúšajte si v reálnom prostredí novú prácu, ktorá možno zmení váš život.

Až 70.000 ľudí si denne hľadá svoju novú vysnívanú prácu a návštevnosť kariérnych portálov dosahuje až 1 a pol milióna pracovných adeptov mesačne. RTVS sa rozhodla ukázať ľuďom, že zmena zamestnania nemusí byť strašiak a aj v náročných životných situáciách je šanca nájsť si svoju prácu snov. Profesionáli z oblasti ľudských zdrojov adeptom na zmenu práce pomôžu objaviť ich skrytý potenciál a schopnosti a dajú im možnosť vyskúšať si nové povolanie, na ktoré by možno sami nemali odvahu alebo by ich ani nenapadlo ho vyskúšať a možno aj dostať lukratívnu pracovnú ponuku.

Ak máte od 18 rokov, ste ambiciózni a máte odvahu pustiť sa na novú pracovnú cestu, prihláste sa prostredníctvom jednoduchého dotazníka na webovej stránke www.rtvs.sk/casting a možno práve vy dostanete príležitosť vyskúšať si svoju prácu snov.