17. 11. 2022

Marek Vagovič bude moderovať novú diskusnú reláciu Pod povrchom

Marek Vagovič bude moderovať novú

Marek Vagovič diskusnú reláciu Pod povrchom

 

Premiéra je naplánovaná na štvrtok 17. november na Jednotke. Nezmeškajte rozhovor s Fedorom Gálom.

Na obrazovky Jednotky mieri nová diskusná relácia s Marekom Vagovičom.

Známy investigatívny novinár vyspovedá každý štvrtok večer exkluzívne jedného hosťa z verejného života.

„Myšlienku robiť takúto reláciu som mal v hlave už dlhšie. V slovenských médiách chýbajú profilovejšie, intímnejšie a osobnejšie rozhovory so zaujímavými ľuďmi,“ povedal nám v rozhovore novinár a moderátor o novinke s názvom Pod povrchom.

„V rozhovoroch pôjdem hlbšie, ale nie nepríjemne. Z respondentov chcem dostať niečo, čo sa o nich bežne nevie, alebo sa o nich nehovorí,“ prezradil Vagovič, ktorý si do premiérovej epizódy pozval Fedora Gála, známeho politika, sociológa, ale aj prognostika.


Diváci sa však môžu do budúcna tešiť na rôznych hostí z verejného života – môžu to byť športovci, lekári, umelci, veľmi výnimočne aj politici, ale aj sudcovia či prokurátori, dokonca kajúcnici z rôznych káuz.

Pod povrchom od 17. novembra na Jednotke

„Ako aj hovorí podtitul relácie – ľudia a okamihy, ktoré hýbu spoločnosťou,“ vysvetlil Marek Vagovič, ktorého prvú reláciu si môžete pozrieť už 17. novembra.


Zaujímalo nás aj to, čo sa skrýva pod povrchom skúseného novinára. Čo robí Marek Vagovič, keď práve nepracuje? Ako si čistí hlavu?

„Teraz som mal zložitejšie obdobie, lebo som dokončoval knihu Padreho klan a voľného času nebolo nazvyš... ale keď si potrebujem oddýchnuť, sledujem a počúvam zábavné podcasty, filmy aj seriály, stretávam sa s priateľmi, chodím s manželkou na prechádzky,“ uzavrel.