11. 8. 2023

Voyo vyráža na festival Grape

 Voyo vyráža na festival Grape

 


Popri skvelej hudbe na Voyo stage-i sa budú môcť fanúšikovia Voyo v spoločnej zóne, ktorú pripravujeme s partnermi Refresher a Red Bull, stretnúť so známymi tvárami či zapózovať si na červenom koberci, ale aj pri originálnych foto spotoch či vyhrať zaujímavé ceny.


Trinásty ročník festivalu Grape bude opäť výnimočný, a tentokrát nielen vďaka jedinečným hudobným vystúpeniam. Príjemnú festivalovú atmosféru tento rok na trenčianskom letisku obohatí aj streamovacia služba Voyo. Popri skvelej hudbe na Voyo stage-i sa budú môcť fanúšikovia Voyo v spoločnej zóne, ktorú pripravujeme s partnermi Refresher a Red Bull, stretnúť so známymi tvárami či zapózovať si na červenom koberci, ale aj pri originálnych foto spotoch či vyhrať zaujímavé ceny.

Voyo vyráža už v piatok a v sobotu 11. a 12. augusta 2023 na obľúbený festival Grape, ktorý ponúka množstvo zážitkov. Jedným z nich je aj úplne nový Voyo stage, na ktorom sa budú striedať atraktívne mená súčasnej českej a slovenskej hudobnej scény. Na pódiu svoje vystúpenia predvedú interpreti ako Annet X, NobodyListen, Nik Tendo, Samey, Paulie Garand & Zea, Zayo, Emma Smetana & Jordan Haj a mnohí ďalší.

„Veľmi sa tešíme, že Voyo tento rok vyráža aj mimo digitálneho priestoru a že budeme môcť na festivale Grape priblížiť naše prémiové programy k divákom a priniesť špeciálne zážitky tým, ktorí Voyo dôverne poznajú, ale aj tým, ktorí ešte nepatria k viac ako 570-tisíc predplatiteľom našej streamovacej služby na Slovensku a v Česku. Na festival Grape prichádzame s Voyo stage po prvýkrát a veríme, že sa nám spolu s našimi partnermi Refresher a Red Bull podarí ponúknuť návštevníkom festivalu v našej zóne pestrý, 33originálny a štýlový program,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

Okrem hudobných zážitkov však toho na milovníkov festivalovej atmosféry, ktorí sa prídu pozrieť do našej zóny, čaká ešte omnoho viac. Voyo pripravilo napríklad viacero špeciálnych foto spotov, vďaka ktorým budú mať návštevníci Grape-u príležitosť zachytiť nezabudnuteľné okamihy, vytvoriť si zaujímavý content na sociálne siete a odniesť si tak tie najlepšie spomienky so sebou. Chýbať nebude ani červený koberec, vďaka ktorému zažijú všetci, ktorí sa po ňom prejdú, ozajstné hviezdne momenty.  Zapózovať môžu aj profesionálnym fotografom, ktorí ich zvečnia ako ozajstné celebrity. Milovníkov „selfíčok“ poteší aj imidžový kútik plný zrkadlenia. To umožní pohrávať sa s predstavivosťou v duchu tohtoročnej témy Grape-u „Mirror Mirror“.  

Mediálne výstupy z festivalu Grape každoročne na webe a sociálnych sieťach Refresheru zabávajú desaťtisíce čitateľov a divákov. Vďaka partnerstvu so značkami Voyo a Red Bull môžeme tento obsah povýšiť na novú úroveň a v spoločnej zóne priniesť „Svet modernej generácie“ priamo na festival," povedal Samuel Majdek, kreatívny riaditeľ Refresher SK & CZ.

Fanúšikovia programov Voyo a televízie Markíza sa môžu tešiť aj na osobnosti známe z obrazoviek či na úspešných influencerov. V našej zóne môžu návštevníci festivalu stretnúť, okrem iných, aj herečky a hercov zo seriálového hitu Pán profesor či najznámejšieho slovenského hospodára Martina Bagara, ktorý im o obľúbenej šou Farma prezradí všetko, čo ich zaujíma. Fanúšikovia šou, ktorí uvažujú o tom, že by si radi vyskúšali život na statku, sa môžu priamo v našej zóne registrovať na kasting. Chýbať nebudú ani Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková z Ruže pre nevestu, ale aj ďalšie účastníčky tejto obľúbenej reality šou.  

Festival Grape a zóna s Voyo stage-om bude aj zastávkou Love Island road show. V sobotu tam zaparkuje luxusná limuzína, ktorá privezie „srdiečka“ z minulých ročníkov obľúbenej šou Love Island. Vilda, Pítr, Gabi, Martin, Lucia, ale aj víťazi poslednej série Kryštof a Denisa, majú pre všetkých pripravené horúce výzvy plné zábavy a adrenalínu. Kto v nich obstojí, môže získať Golden Ticket, vďaka ktorému postúpi priamo do luxusnej vily na nádherných Kanárskych ostrovoch ako ďalšia bombshell.

Aj mimo koncertov bude o zážitky s Voyo postarané. Noc a ráno na Voyo Stage bude totiž patriť premietaniu exkluzívnych Voyo titulov. Priamo na Grape je prichystaná nezabudnuteľná seriálová jazda a ako bonus aj popcorn k tomu. Počas prestávok sme tiež na Voyo stage pripravili pútavé diskusie na rôzne témy, ktoré pripravujú Voyo a Refresher. Budú to diskusie o trendoch v móde či o jej vplyve na spoločnosť, ale tiež diskusie na tému "Ako volia mladí". Pre tých odvážnejších naši moderátori nadviažu diskusie aj na témy randenia v online priestore.