12. 4. 2024

VÝROKY TÝŽDŇA

 VÝROKY TÝŽDŇA
















                    




„Tou najväčšou pikoškou, ktorú ja pripravujem a predložíme ju v júni, je úrad, ktorý Maďari majú takmer od roku 2010, ak sa nemýlim. Bude to národný mediálny úrad, ktorému sa bude musieť Facebook, YouTube a každý zodpovedať. Tento úrad má podľa jeho slov robiť aj kontrolu spravodajských médií. Slovensko bude mať nový mediálny úrad. Dôjde k zrušeniu príslušných rád. Tento mediálny úrad od nás vyžaduje smernica EÚ. Od nás vyžaduje Európska únia vybudovanie nového úradu. Ten nový úrad vznikne a chceme, ak médiá niečo napíšu, aby mali na to argumenty, fakty."
Andrej Danko



„Neboráčik Ódor sa ozval. Venoval mi status. Vraj je strašná hanba, že oslavujeme víťazstvo nad fašizmom v tom istom čase, keď na Západe oslavujú vznik NATO. Prepáčte, ale toto už je príliš aj na Progresívcov. Už im prekáža aj to, že sme vďaka Červenej armáde porazili fašizmus? Chápem, že mentálne majú k fašizmu blízko. Rusko nenávidia rovnako ako Hitler a k slobode slova majú asi taký vrúcny vzťah ako Goebbeles. Ale je úbohé, ak sa ten ich Ódor naváža do toho, že my nestrácame historickú pamäť a ďakujeme ruskému národu a ďalším národom ZSSR za oslobodenie v druhej svetovej vojne. Mne je srdečne jedno, že v ten istý deň malo nejaké oslavy NATO. Nemám v úmysle oslavovať bomby na Belehrad ani krviprelievanie v Líbyi. Netlieskam ani expanzii NATO na východ, ktorá zapríčinila vojnu na Ukrajine. To nech si oslavuje vojnový štváč Ódor. Ja vám poviem, čo je strašná hanba, pán Ódor. Hanbou je to, že neviete poďakovať slovanským národom, ktoré nás oslobodili od nemeckej okupácie. To, že obhajujete veľvyslancov EÚ, ktorí šliapu po našej národnej protifašistickej tradícii a opäť kopete do Slovenska. Strašnou hanbou je aj to, že na svojej facebookovej stránke ste si k svojmu menu vycapili, že premiér. Aj keď premiérom už nie ste dlhé mesiace. Trápne, nemyslíte? Hrali ste sa na úradníckeho a nadstraníckeho premiéra a pritom ste boli iba spiaci agent PS, ktorý dnes kandiduje za túto judášsku stranu do Európskeho parlamentu. Podvodník – “Unterwasserman”. A dnes máte tú drzosť brať si do úst moje meno? Za to, že si vážim obetu Červenej armády? Nehanbíte sa?. A ešte ste si aj kopli do Maďarska. Ako vždy. Už s tou nenávisťou voči Maďarom prestaňte, už ste ako Korčok. Zapíšte si za uši, že my sa nikdy nebudeme hanbiť za to, že sme slovenskí vlastenci a že bojujeme proti fašizmu. Aj proti tomu vášmu dúhovému fašizmu. To vy ste strašná hanba, pán Ódor, to vy!.
Ľuboš Bláha



„Na vlastnej koži Pellegrini dostatočne pocítil, čoho sú niektoré politické prasce v médiách, mimovládnych organizáciách a opozícii schopné.
Máme na niektoré veci rozdielny názor, ale to by nemalo viesť k nárastu nenávisti a agresivity, ktoré s takou intenzitou šíria médiá. My vo vládnej koalícii máme záujem o demokratickú politickú súťaž a nie o prenášanie politiky na ulicu a vyvolávanie vášní ako metódy politického boja,“ povedal Fico. Slovensku. Vyrovnáme sa s ilegálnym politickým pôsobením RTVS aj tu aj možný trest Západu za nezvolenie Ivana Korčoka do úradu. Nečudoval, by som sa ,keby Slovensku z politických dôvodov a výsledku prezidentských volieb Európska komisia skočila na fondy, Ľudia zrátali stvoriteľom Ivana Korčoka vystrájanie počas covidu. Je to paradoxné vyjadrenie, lebo prvé zatváranie služieb či podnikov nariadil Peter Pellegrini ešte ako premiér.Korčok v kampani presadzoval liberálne témy: hovorí o troch záchodoch“ alebo o tom, že jeho podporovatelia kládli vence pred Teplárňou Korčokovi chlebodarcovia už od dnešnej polnoci strašia, že po víťazstve Petra Pellegriniho bude vláda rúbať a sekať hlava-nehlava v duchu toho slávneho: Rež a rúbaj do krve, po Šimečkovej kotrbe.“
Robert Fico


„Ja som upokojil každú jednu matku a otca.“
Peter Pellegrini


„Jediné, čo mi pomohlo zapáliť drevo, bol Denník N, lebo je tam toľko jedu v ňom a chemikálií a nenávisti, že to vzbĺklo, akoby ste tam naliali liter benzínu.“
Robert Fico

„Chcem, aby môj syn vyrastal v mieri a nie v nejakom konflikte medzi Amerikou a Ruskom, a preto volím Petra Pellegriniho."
Rytmus



" Cenzúra na Slovensku už platí dlho, a to aj v RTVS, lebo za päť rokov od vykonávania svojho mandátu som ani raz nedostal šancu v televízii vystúpiť."
Miroslav Radačovský