31. 12. 2005

Seru na vás, jdu domů

Seru na vás, jdu domů

vila VyVolených, Bratov (divákom mnohým vyvaleným) Tam hnačka nudy je jak spurný hrom,bum, tmy ako fúka, ponos, ston! Uzlina hrotná nad krútňavou zvôd?Tu je svojvôľa, nebetyčných zrod! Je to čas hrôzy, bes grče a pád.Stoj, bodrý hútnik! Stoj a preč sa dáv! Tak jak zmije choré žujú med,len tak hnije jojkovatý blen. Jojže Bože,dajte to preč!Mare kýze,majte to preč! Zjajkovanie z TíVí (divákovo veršovanie) Jaj, vzorný chasník, misu, misu zas, Sťa bes mi straší vašej TíVí kaz. Ja maržu tohto hnusu znášam, maz, Veď tak sa ihneď zbavím pýchy taj. Máš ťažší život - načo ti ho brať? Sme vari chorí – pomýlení z Pí áR! Po mojich slovách miernim odsud však: Vždy teda žime – sme Váš TV prach!

Čože, TíVí depko – tys mravov kat? Dals mi ničotnosť, ber ju späť, maj mat! Oči nám vyškrab, by nebolo chýb, nech taja všetkým, len nič, To z krýpt! Vyrež nám srdce! Nedá s ním sa mrieť. Kde je pravda, láska slušných žien? Kde je reč, čo rozbije ti chrbát, tvoj mier? Zastav! Zapri oči, nebezpečný blud, Ozvite sa, bratia, je tu nový TíVí-kruh. Spím as, či fakt som mŕtvy drs? Môj spoločenský druh zradil grc. Tak je TíVí-depko, nudný náš zmok, pre ňu hnije národ synov, dcér, krič dosť už, dosť už, vypni prúd

vypni už!

Budúcnosť je biedna reality show (báseň na aktuálne magorimo)

Čudný kantor to biedneho brata, presný bachor počestného Gaga, tak si tamtí povedali: veď to! Aj si šťastní posadali: je Boh? Prvý vraví - nie je Druhý vraví - nie je Tretí vraví - nie je Štvrtý vraví - nie je Piaty vraví - nie je Šiesty vraví - nie je Siedmy vraví - nie je ôsmy vraví - nie je Deviaty vraví - nie je Desiaty zaváha: as Je?

Ak nie - môžeš všetko, pravá Wrest Amerika: bijú sa tam mlátia sa tam škrtia sa tam skáču po mne do brucha do ucha do krku barlou po nohách kaďou po hlavách A čo virtuálny vigvam? Koketa - veverica do lesa, Denisa - prepelica do tanca, aj to je piktosálny cikcak! Lej, vzorný chasník, vína drsný čas - - ja mladý divák len sa rmútim zas! Ján Vilček vilcek.blog.sme.sk

Témy o ktorých píšem: -vlastná próza aj poézia, -krátke humorné texty o politike a všeličom inom -občas o filme a televízii -názory a komentáre o veciach, týkajúcich sa politiky a spoločnosti O autorovi: Som nímand, dobrák a fantasta, tichý a pokorný srdcom, ktorý miluje Boha, a preto život i ľudí. Písaním sa snažím o nemožné: meniť svet okolo, a spätne seba samého.

© Copyright 2005 Sračky , s.r.o. a blog.sme.sk