16. 6. 2006

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"ÚVK rozhodla, že bol porušený zákon a týmto to hasne". Pedsedníčka ÚVK Eva Garbiarová

„Zuzana Hajdu je profesionálka a predpokladáme, že vie, čo robí. Dostal som informáciu, že zväčšenie pier je teraz len určité štádium, a že to bude postupne vyzerať prirodzenejšie. Pre nás je dôležité, aby 1. júla nastúpila pred obrazovky v poriadku.“ Branislav Zahradník

"Úmrtia v Guantáname boli dobrým PR ťahom s cieľom prilákať pozornosť". Vysokopostavený predstaviteľ rezortu diplomacie USA Colleen Graffy pre BBC .

"Poznám Mečiara dobre a nedôverujem mu. Keby ležal v truhle, pre istotu by som mu strčil pod nos zrkadlo."

Predseda SNS Ján Slota

"Pre Rotha by bol Team veľmi drahou kapelou. Ak by sme sa vyrovnali súdne, išlo by určite o väčšiu sumu, ale je lepšie dohodnúť sa priateľsky, možno aj do ďalšej spolupráce." Pavol Habera na otázku, či by prijal ponuku Elimu Rothovi na spoluprácu v Hosteli 2 v prípade, že by ho oslovil.

"STV bola pripravená, kancelária prezidenta SR sa však dohodla s komerčnou televíziou." Branislav Zahradník napriek informácii od hovorcu prezidenta Mareka Trubača :"Generálny riaditeľ STV Richard Rybníček v telefonickom rozhovore s kancelárom Milanom Čičom vylúčil akúkoľvek možnosť vytvoriť priestor pre prejav pána prezidenta v predvolebnom období."