11. 5. 2007

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"Jána Slotu poznám ako človeka a politika, ktorý zvažuje svoje vyjadrenia ." Anna Belousovová

"Je tu variant, že by akcie Transpetrolu získala nejaká iná ruská spoločnosť, čo je celkom normálne. Takže treba rozmýšľať aj v tom duchu, či chceme zlikvidovať Transpetrol a urobiť z neho bezvýznamnú rúru, alebo chceme, aby bol Transpetrol strategickým podnikom. Aj toto je kontext, ktorý musíme brať na zreteľ.Putin ma ubezpečil, že z ruskej strany nie je žiaden dôvod túto vec zdržiavať. Robert Fico

"Gratulujem Bushovi k úspechu jeho bezpečnostného plánu a pri tejto príležitosti ho pozývam na pohár džúsu v kaviarni irackého parlamentu v centre Zelenej zóny." Ajmán al-Zaváhírí, pravá ruka vodcu al-Kájdy Usámu bin Ládina.

"Je to úplne prirodzený spôsob, ako opäť vrátiť hercov našej prvej scény do STV a SRo v ďaleko vyššej miere, ako doteraz."

Jaroslav Rezník o alokovaní budúcej budovy verejnoprávnych médií v blízkosti Slovenského národného divadla

"Američania sú hrdí na to, že môžu privítať Vaše Veličenstvo opäť v Spojených štátoch - krajine, ktorú už veľmi dobre poznáte. Napokon, stolovali ste s desiatimi prezidentmi USA. Stáli ste pri nás, keď naša krajina oslavovala svoju dvojstoročnicu v roku 17-- v roku 1976. Pozrela sa na mňa tak, ako sa len matka môže pozrieť na dieťa."

George Bush

„Pán prezident, rozmýšľam, či by som mala začať prípitok slovami: Bola som tu v roku 1776...“

Britská kráľovna Alžbeta II