13. 4. 2008

Nedeľné rezne a káva

Nedeľné rezne a káva

Hlavnými témami diskusnej relácie STV O 5 minút 12, ktorú odvysiela Jednotka v nedeľu 13. apríla 2008 o 11.55 hod. bude turbulentné dianie v parlamente pri schvaľovaní Lisabonskej zmluvy a tlačového zákona. Komentovať udalosti týždňa budú netradične štyria politici v štúdiu - poslanci NR SR Boris Zala (Smer-SD), Rafael Rafaj (SNS), József Berényi (SMK) a Ivan Štefanec (SDKÚ-DS). Telemostom sa do diskusie zapoja aj poslanci Miroslav Jureňa (ĽS-HZDS), Daniel Lipšic (KDH) a tiež politológ Peter Horváth. Reláciu bude moderovať Maroš Stano.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 13. apríla 2008 budú: predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar a predseda SMK Pál Csáky. Téma: Aktuálna politická situácia po prijatí tlačového zákona a Lisabonskej zmluvy.
Do relácie V politike, ktorú TA3 odvysiela v nedeľu 13. apríla 2008 o 19:55 hod., prijali pozvanie Mikuláš Dzurinda, Rafael Rafaj a Martin Fronc. V prvej časti relácie bude s moderátorkou Ľubomírou Oravovou diskutovať predseda SDKÚ-DS Mikuláš Dzurinda o schválení Lisabonskej zmluvy, vzťahoch SDKÚ a SMK, spoločnom postupe opozície a prezidentských voľbách. V druhej časti relácie budú rezonovať témy ako tlačový zákon, Lisabonská zmluva, zmeny v školskom zákone, poslanecká imunita a prezidentské voľby. Diskutovať o nich budú predseda poslaneckého klubu SNS Rafael Rafaj a podpredseda KDH Martin Fronc.