20. 5. 2012

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS











Humoristická relácia Sedem s.r.o. sa po dlhšej pauze presúva z televízie na scénu bratislavského divadla Štúdio L+S. Ako ďalej agentúru SITA informovala Zuzana Golianová z komunikačného oddelenia Štúdia L+S, "po niekoľkoročnom vysielaní v televízii Markíza a neskôr v televízii JOJ sa Sedem s.r.o. vracia v novej podobe ako divadelná talk show Sedem (bez záruky). Raz za mesiac ju bude uvádzať domovské divadlo jedného z účinkujúcich Milana Lasicu - Štúdio L+S". Do konca aktuálnej divadelnej sezóny 2011/ 2012 je šou na programe divadla dvakrát, uvedú ju už najbližší utorok 22. mája a potom 13. júna.
V šou budú podľa riaditeľa divadla Pavla Danišoviča komentovať dve ženy a dvaja muži všetko, čo život prináša, prípadne aj to, čo by priniesť mohol. Atmosféru dotvoria piesne v podaní Petra Lipu s klavírnou podporou Lipu mladšieho. Moderátorkou bude Elena Vacvalová a spolu s ňou budú udalosti glosovať Oľga Feldeková, Milan Lasica a Marián Leško.
"Televízny formát mal roky svojich stálych divákov. V roku 2001 začala humoristickú reláciu vysielať TV Markíza ako 7edem s.r.o. Po miernych peripetiách, skracovaní a odsúvaní relácie na neskorší vysielací čas sa ju televízia rozhodla ukončiť silvestrovským vydaním v roku 2008 a krátko na to reláciu pod názvom Sedem prevzala konkurenčná TV JOJ. Po dvoch rokoch však ohlásila dlhšiu pauzu, po ktorej už formát späť do programovej štruktúry nevrátila," pripomenula históriu humoristickej relácie Golianová.
Viac informácií o programe divadla Štúdio L+S možno nájsť na jeho webstránke - http://www.studios.sk.



© 2012, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.