4. 11. 2012

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

V nedeľu v relácii V politike budú hlavnými témami: vytvorenie jednej zdravotnej poisťovne, výhody a nevýhody, vplyv na zdravotnú starostlivosť, dohoda so súkromnými poisťovňami alebo vyvlastnenie, postup opozície.
Moderátorka Ľubomíra Oravová privíta v prvej časti relácie ministerku zdravotníctva (nominantku Smeru-SD) Zuzanu Zvolenskú a poslanca NR SR Viliama Novotného (SDKÚ-DS). V druhej časti relácie prijali pozvanie Tomáš Szalay, ktorý je analytik inštitútu HPI a Martin Filko, riaditeľ Inštitútu finančnej politiky.




Od roku 2014 bude na Slovensku už iba jedna zdravotná poisťovňa. Ak sa vláda nedohodne s vlastníkmi dvoch súkromných spoločností, štát pristúpi k vyvlastneniu. Opozícia hovorí o znárodnení a chce sa obrátiť na Ústavný súd. Ako bude nový systém fungovať v praxi? Čo prinesie pacientom? To sú témy aktuálneho vydania diskusnej relácie O 5 minút 12.

Hosťami relácie O 5 minút 12 budú: Zuzana Zvolenská (nominantka SMER-SD) ministerka zdravotníctva SR a Viliam Novotný (SDKÚ-DS) poslanec NR SR .
Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 4. novembra o 11.55 h na Jednotke.



Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo tentokrát budú: poslanec NR SR Igor Matovič (OĽaNO), poslanec NR SR Alojz Hlina (nezávislý) a poslanec NR SR Martin Poliačik (SaS).

Témy: 1) Registrované partnerstvá , 2) Rómska problematika , 3) Opozičné vzťahy.