13. 2. 2013

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS




Taliansky časopis, ktorý vlani zverejnil fotografie manželky britského princa Williama bez horného dielu plaviek, sa v najnovšom čísle chystá publikovať zábery tehotnej vojvodkyne z jej rodinnej dovolenky na Karibskom ostrove. Zámer magazínu Chi vyvolal ostré odsúdenie kráľovského paláca v Londýne.
Palác sv. Jakuba v utorok vydal vyhlásenie, v ktorom redakciu upozorňuje, že porušuje právo mladých manželov na súkromie. Vo svojej redakcii palác neuviedol, či podnikne nejaké právne kroky.
Nové číslo magazínu sa má v predaji objaviť dnes. Na fotografiách je údajne vojvodkyňa z Cambridgea v bikinách, ako sa prechádza s princom Williamom na pláži ostrova Mustique.
Magazín, ktorého majiteľom je bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi, v septembri vydal 26-stranovú prílohu s fotografiami mladých manželov z ich dovolenky v južnom Francúzsku. Na niektorých z nich je vojvodkyňa bez horného dielu bikín.
Kráľovský palác vtedy podnikol právne kroky, aby zverejneniu fotografií zabránil, ale zaznamenal len čiastočný úspech, keď to francúzsky súd zakázal magazínu Closer. Berlusconiho Chi, ako aj ďalšie bulvárne periodiká v celej Európe, podobne ako aj internet, ich zverejnili.
Princ William s manželkou trávia dovolenku na ostrove Mustique vo vile, ktorú si prenajali manželia Middletonovci - rodičia vojvodkyne z Cambridgea. Luxusnú vilu na odľahlom mieste ostrova si vyberali zámerne, aby mali súkromie a neboli v dosahu paparazzov.

Copyright © TASR 2013