25. 7. 2014

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA

"Minimálna mzda by mala byť zrušená, lebo 20 miliónov mladých Európanov budeme kvôli nej posudzovať ako negrov."
Janusz Korwin-Mikke, poľský europoslanec

Televízia JOJ v hlavnej spravodajskej relácii VEĽKÉ NOVINY TV JOJ netradičným spôsobom spracúva takmer každý deň reportáže o slovenských dedinách, oslovuje ich najzaujímavejších obyvateľov, zobrazuje atrakcie dedín a ich okoliam mapuje tiež prirodzený lokalpatriotizmus i netradičný humor. Prvá reportáž bola v relácii VEĽKÉ NOVINY TV JOJ odvysielaná 4. apríla 2014. Tejto divácky obľúbenej téme sa budeme aj naďalej venovať, pretože ju považujeme za náš autorský produkt.Prekvapuje nás, že šou o dedinách vo verejnoprávnej televízii nakrúca jeden z bývalých prime-timových režisérov a producentov TV JOJ, ktorá už dlhodobo spracúva podobnú tému v hlavnom spravodajstve."
TV JOJ

"Podľa ľudí, ktorí zbierali mŕtve telá, nebola značná časť z nich čerstvá. Tí ľudia umreli pred niekoľkými dňami. Za vierohodnosť tej informácie neručím, je samozrejme potrebné vykonať lekársku expertízu. Podľa očitých svedkov bola mnohé telá bez krvi, ako by krv telo opustila dlho pred katastrofou. Miestni tiež upozorňovali na značný zápach, počasie pritom nebolo nijako zvlášť teplé. Ukrajinské úrady sú schopné akejkoľvek podlosti. Piloti boli určite živí, pretože kabína vraj bola po dopade na zem zaliata ich krvou. "
 Igor Girkin-Strelkov, minister obrany samozvanej Doneckej ľudovej republiky a masový vrah


"V taxíku tiež nedostávam faktúru, Nota bene som si kupoval a nepýtal som faktúru ani bloček. Ak je faktúra vystavená, treba ju zaplatiť, neplatenie faktúr je obrovský problém."
Radoslav Procházka

"Hrdo sa hlásim k tomu, k čomu ma viedli rodičia, neklamať a nekradnúť."
Igor Matovič