14. 11. 2014

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA



„V Piešťanoch je skvelé CTčko, úplne skvelé. Nemá zmysel ho porovnávať s nejakým CT z roku 2007, zastaralým. V Piešťanoch je kvalitný stroj a nastali tam ešte nejaké funkčné zmeny, ktoré tiež vyhovuje asi každému... Takže moja funkcia sa týmto naplnila, nemal som z toho ani cent. A chcem pozdraviť tú rasistickú kurvu Ľuba Andera a tie tvoje dve malé kurvy keď budú veľké, nech vedia, že ich tatko je obyčajný zákerný rasistický potkan, bodaj by si skapal do rána aj tvoja mamka vyjebaná. Mier!"
Ego, vlastným menom Michal Straka

"Nejde mi to do hlavy. Belize, to je stredná Amerika. Ja si predstavujem, že v tej strednej Amerike sedia tí majitelia, otvoria si ja neviem čo a povedia si 'aha Piešťany'. To je úplne čarovné."
Alojz Hlina

„ Ego je raper a používa taký jazyk, aký používa. Ego chodieval aj na známy letný festival Pohoda, ktorý zvykla navštíviť aj expremiéra Iveta Radičová. „
Anton Martvoň

„Stojíme pri tebe. My, čo ťa poznáme, vieme, ako to je. Čestnejšieho a lojálnejšieho človeka ako si ty nepoznám. Máš veľké srdce a neraz si veľkoryso pomohol a pomáhaš. Oni vedia komu, neboj. Netreba ich menovať. Ten, kto o tebe tvrdí, že si sa nabalil na CT, klame sám seba, pretože by ťa rád videl dole.“
Patrik Rytmus Vrbovský

" Táto vlajka EÚ nemá miesto v rokovacej sále, pretože tá má svoj jednotný štýl. Čo by sa stalo, keby všetci národnostní hovorcovia priniesli so sebou do sály vlastnú vlajku? Asi by sme sa v lese vlajok vzájomne ani nevideli."
János Latorcai ,podpredseda maďarského parlamentu

„Maďarsko nie je Guantánamo, v Maďarsku nemožno nikoho obviniť bez dôkazov. Je načase, aby Spojené štáty poslali do Maďarska veľvyslanca, ktorý bude mať potrebné základy k reprezentovaniu záujmov USA ."
Antal Rogán ,predseda frakcie vládnej strany Fidesz