10. 4. 2017

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americká herečka Billie Lourd sa predstaví v siedmej sezóne hororovej antológie American Horror Story (2011) po boku Sarah Paulson, Evana Petersa a Billyho Eichnera. Bližšie detaily o postavách zatiaľ nie sú známe, no príbeh by sa mal odohrávať v súčasnosti a prvá epizóda sa zameria na noc počas prezidentských volieb v roku 2016. Novú sezónu by mali začať nakrúcať v máji. Režisérmi sú Bradley Buecker a Ryan Murphy, ktorý je s Bradom Falchukom aj spoluautorom scenára.
Billie Catherine Lourd je dcérou zosnulej herečky Carrie Fisher. Vo filme sa prvý raz objavila v snímke Star Wars: Sila sa prebúdza (2015). V rokoch 2015 - 2016 si zahrala v seriáli Scream Queens (2015) a počas tohto roka sa do kín dostanú ďalšie dva filmy, v ktorých účinkuje - Billionare Boys Club a Star Wars: The Last Jedi.

Americký kriminálny seriál Myšlienky vraha (2005) bude pokračovať trinástou sezónou. Séria patrí medzi sedemnásť projektov, ktoré televízia CBS obnovila do ďalšej vysielacej sezóny v priebehu uplynulých troch týždňov.
Ako informoval portál Deadline, projekt o špeciálnom tíme analytikov FBI by v ďalšej sezóne, narozdiel od aktuálnej dvanástej série, nemali čakať veľké zmeny v hereckom obsadení. Vlani zo seriálu odišiel predstaviteľ Dereka Morgana Shemar Moore a pre napadnutie jedného z tvorcov ho musel opustiť aj Thomas Gibson, ktorý stvárňoval špeciálneho agenta Aarona Hotchnera. Do projektu sa naopak v aktuálnej dvanástej sezóne, ktorá skončí v máji, vrátila Paget Brewster. Tá stvárňuje agentku Emily Prentiss. Okrem nej v Myšlienkach vraha účinkujú aj Aisha Tyler, Adam Rodriguez, Damon Gupton, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook či Kirsten Vangsness.


©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.