15. 8. 2018

RTVS odvysiela odvetné zápasy 3. predkola Európskej ligy

RTVS odvysiela odvetné zápasy 3. 
predkola Európskej ligy

Séria futbalových prenosov v RTVS bude pokračovať vo štvrtok 16. augusta dvoma zápasmi slovenských zástupcov v treťom predkole Európskej ligy. V prvom dueli, ktorý Dvojka odvysiela v priamom prenose od 20:10 sa stretne Rapid Viedeň a Slovan Bratislava. Druhým zápasom je odveta 3. predkola medzi Feyenoord Rotterdam - AS Trenčín, ktorú RTVS sprostredkuje divákom vďaka živému online prenosu na stránke RTVS a sociálnej sieti FB Šport v RTVS.

Okrem vopred avizovaných živých prenosov zo zápasov Spartak Trnava - CZ Belehrad v Lige majstrov a Rapid Viedeň - Slovan Bratislava v Európskej lige RTVS odvysiela exkluzívny živý online prenos z odvety 3. predkola Feyenoord Rotterdam - AS Trenčín.

Futbaloví fanúšikovia a užívatelia internetu si ho budú môcť pozrieť vo štvrtok 16. augusta od 20:30 na území Slovenska exkluzívne na stránke RTVS www.rtvs.sk/televizia/live-o a sociálnej sieti FB Šport v RTVS. Komentátorom odvetného zápasu bude Richard Fekete.

„Už po prvých dvoch predkolách bolo jasné, že RTVS vytvorila historický rekord v počte odvysielaných zápasov slovenských tímov v predkolách európskych pohárov. V priamych prenosoch sme priniesli na televízne obrazovky všetkých 6 zápasov slovenského majstra v predkolách Ligy šampiónov, čo bolo našou prioritou. Veľký priestor však dostali aj všetci traja naši zástupcovia v Európskej lige. Mladého diváka určite poteší, že premiérovo odvysielame plnohodnotný priamy prenos aj prostredníctvom oficiálneho FB profilu Šport v RTVS. Veríme, že futbalisti AS Trenčín potvrdia vynikajúci vstup do dvojzápasu s Feyenoordom a záujem divákov bude veľký,“ uviedol šéf športovej sekcie RTVS Matej Hajko.

Okrem toho vo štvrtok 16. augusta Dvojka odvysiela naživo od 20:10 odvetný zápas 3. predkola Európskej ligy medzi Rapidom Viedeň a Slovanom Bratislava.