3. 9. 2018

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS


Internetové Dobré rádio predstaví svojim poslucháčom od 3. septembra novú vysielaciu štruktúru. Medzi hlavné novinky bude patriť predovšetkým celodenné moderované vysielanie. Rádio tiež sľubuje viac pozitívnych informácií, zaujímavých rozhovorov, súťaží a hudby.
"Chceme ľudí naučiť počúvať internetové rádio. Ukážeme, že nemusí byť iba 'samohrajka', ale môže ponúknuť kvalitný obsah v profesionálnom prevedení," povedal manažér portálu Dobré noviny Róbert Sedlák, ktorý stojí aj za projektom Dobrého rádia. To bude poslucháčov od začiatku septembra sprevádzať každý pracovný deň od rána až do neskorého popoludnia.
Vysielacie bloky budú rozdelené na ranné vysielanie, nasledovať bude interaktívna a zábavná dopoludňajšia šou. "Pôjde o unikátny formát, ktorý nikde inde na slovenskom internete nemožno nájsť. Poslucháči sa zabavia a naďalej budú informovaní o dobrých správach z domova i zo sveta," deklaruje vedenie rádia. Popoludnie bude patriť zaujímavým hosťom a témam. Chýbať nebudú ani aktuálne pozitívne správy každú hodinu medzi 8. a 17. h. Večer bude pre poslucháčov pripravený nerušený prúd dobrej hudby.

Copyright © TASR 2018