31. 5. 2019

TASR NEWS

TASR NEWS


Na snímke generálny riaditeľ TASR Vladimír Puchala (vpravo), uviedol do funkcie novú vedúcu domácej redakcie TASR Vieru Kulichovú. 


Domáca redakcia Tlačovej agentúry Slovenskej republiky bude mať od 1. júna nové vedenie. Šéfkou domácej redakcie sa stane Viera Kulichová, ktorá nahradí Richarda Kvasňovského.
"Viera Kulichová predložila profesionálnu, odborne i ľudsky vyváženú koncepciu riadenia redakcie," vyzdvihol generálny riaditeľ TASR Vladimír Puchala. Poukázal na to, že nová vedúca je odchovankyňou TASR a desať rokov pracuje ako parlamentná spravodajkyňa. "Verím, že svoje praktické skúsenosti a poznatky využije pre ďalšie skvalitňovanie produkcie TASR," dodal.
Puchala sa zároveň poďakoval odchádzajúcemu vedúcemu, ktorý podľa neho za desať rokov v TASR urobil pre kvalitu spravodajstva veľmi veľa. "Agentúrna práca sa počas tohto obdobia výrazne zmenila a zrýchlila. Som rád, že som mohol byť pri tom a prispieť k tomu, že si TASR posilnila pozíciu na poli agentúrneho spravodajstva," povedal Kvasňovský, ktorý viedol najprv ekonomickú a potom domácu redakciu.
Kulichová uviedla, že nová pozícia je pre ňu výzvou. "Pred novými povinnosťami mám rešpekt. V TASR som desať rokov, s kolegami tvoríme výborný a spoľahlivý tím, preto verím, že spolu budeme naďalej odvádzať dobrú prácu a prinášať kvalitné spravodajstvo," dodala.

Copyright © TASR 2019