26. 5. 2019

TV Markíza prinesie výsledky eurovolieb naživo v mimoriadnej relácii

TV Markíza prinesie výsledky eurovolieb 

naživo v mimoriadnej relácii

Moderátori Zlatica Švajdová Puškárová a Michal Kovačič v štúdiu privítajú riaditeľa agentúry Focus Martina Slosiarika a sociológa Michala Vašečku.

Na 400 miliónov voličov v 28 krajinách čakajú v dňoch od 23. do 26. mája 2019 voľby do Európskeho parlamentu. Slováci si v nich v sobotu, 25. mája 2019, vyberú svojich 14 europoslancov, ktorí budú v Bruseli nadchádzajúcich päť rokov zastupovať záujmy našej krajiny. V nedeľu, 26. mája 2019 o 23:00, krátko po zatvorení všetkých volebných miestností v Európskej únii, odštartuje na obrazovkách televízie Markíza priamy prenos mimoriadnej relácie s názvom Európske voľby 2019, v ktorej divákom sprostredkujeme kompletné výsledky volieb a všetky aktuálne informácie súvisiace s ich priebehom.
Moderátori Zlatica Švajdová Puškárová a Michal Kovačič v štúdiu privítajú riaditeľa agentúry Focus Martina Slosiarika a sociológa Michala Vašečku, ktorí budú analyzovať a komentovať výsledky eurovolieb bezprostredne po ich vyhlásení.
"Diváci sa v mimoriadnej relácii dozvedia, ako bude vyzerať nové rozloženie politických síl v Európskom parlamente. Naživo sa budeme spájať s novozvolenými slovenskými europoslancami, ako aj s našou redaktorkou Gabrielou Kajtárovou, ktorá bude počas celého víkendu monitorovať voľby priamo v Bruseli," povedal šéfredaktor spravodajstva TV Markíza Tibor Mattyašovský.
Priebeh eurovolieb bude TV Markíza podrobne mapovať vo svojich spravodajských a publicistických reláciách, ako aj prostredníctvom spravodajského portálu TVnoviny.sk. Súhrn všetkého podstatného divákom sprostredkuje aj moderátor Viktor Vincze v pondelok, 27. mája 2019, v samostatnom vstupe v rámci relácie Teleráno.