23. 8. 2019

SLOVAK MEDIA NEWS

SLOVAK MEDIA NEWS


Spoločnosť Slovakia Online, dlhoročný dodávateľ monitoringu médií na Slovensku, uvádza na trh mobilnú aplikáciu SiacPlus. Tá je určená všetkým, ktorí využívajú služby monitoringu médií.
Vďaka jednoduchému a prehľadnému ovládaniu získajú užívatelia mobilných zariadení rýchly prehľad o výstupoch z tlače, webu, rozhlasového či televízneho vysielania, o svojej spoločnosti, produktoch, konkurencii, alebo o vybraných témach na základe ich preferencií.
Aplikácia SiacPlus je dostupná na stiahnutie pre platformy Android a iOS na GooglePlay a App Store. Klienti spoločnosti Slovakia Online môžu vďaka aplikácii pracovať s informáciami získanými v on-line režime aj v prípade, keď nemajú internetové pripojenie. Užívateľom sa po prihlásení do aplikácie SiacPlus zobrazí prehľadná štatistika monitorovaných tém na základe zadaných kľúčových slov, k dispozícii je aj zoznam informácií spolu s prehľadom top 10 zdrojov. Mediálne výstupy obsahujú bibliografické údaje, krátku anotáciu, link, či náhľad informácie.
Slovakia Online s.r.o. pôsobí na Slovenskom trhu už od roku 1995 a pre klientov zabezpečuje monitoring médií, mediálne analýzy, iné informačné služby, digitalizáciu textových objektov
.