13. 1. 2020

TA3 v nedeľu predpoludním jednotkou na trhu

TA3 v nedeľu predpoludním 

jednotkou na trhu

Premiéra relácie V politike, vysielaná na TA3 dňa 12. 1. 2010, sa stala s nadpriemerne vysokou sledovanosťou až 533 tis. divákov (reach) jednotkou na trhu.

V premiére si reláciu pozrelo 533 tis. divákov (reach) a spolu s reprízou dosiahla relácia V politike kumulatívny reach 728 tis. divákov.

Hosťami relácie V politike, ktorú moderoval Norbert Dolinský, bol v prvej časti Peter Pellegrini (Smer-SD), predseda vlády a volebný líder strany. Do druhej časti relácie prijali pozvanie moderátora Norberta Dolinského Andrej Danko (SNS), predseda NR SR, predseda strany a Michal Truban (PS), predseda strany. V tretej časti relácie spolu s moderátorom diskutovali Tomáš Drucker (Dobrá voľba), predseda strany, Gyula Bárdos (SMK), volebný líder MKS, Štefan Harabin (Vlasť), volebný líder strany a Eduard Chmelár (Socialisti.sk), predseda strany.

TA3 dosiahla v nedeľu celodenný reach až 1,117 mil. divákov a zaznamenala tak nadpriemerný denný trhový podiel 3,3 % pričom premiéra relácie V politike dosiahla v cieľovej skupine (12+ a hostia) 11,2 % trhový podiel (shr) v tom čase 35 min. jednotkou na trhu a v cieľovej skupine top manažéri s VŠ dosiahla relácia trhový podiel 13,3 % (shr).

Obsah relácie V politike zaujal nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online boli vyjadrenia z relácie V politike citované vo viac ako 60 rôznych mediálnych príspevkoch.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA
©2004 - 2020 PMT, s.r.o. , Všetky práva vyhradené
( Reach: podm. 1 min. , share 12+hostia )