16. 3. 2020

TV Markíza: Dnešná mimoriadna relácia

TV Markíza: 


Dnešná mimoriadna relácia


Televízia Markíza dnes večer, v pondelok 16. marca 2020, so začiatkom o 21:30, odvysiela ďalšiu mimoriadnu reláciu plnú dôležitých informácií v súvislosti so šíriacou sa pandémiou koronavírusu.

Moderátorka Gabriela Kajtárová aktuálnu situáciu naživo rozoberie hneď s niekoľkými hosťami. Šéf Lekárskeho odborového združenia Peter Visolajský povie, ako sú na prípadný nápor pacientov pripravené naše nemocnice a či nehrozí ich kolaps. Dosluhujúci minister hospodárstva Peter Žiga sprostredkuje informácie o nových opatreniach, ktoré vláda pripravila pre firmy, ako aj situáciu v slovenských automobilkách. Policajný prezident Milan Lučanský zhodnotí aktuálnu bezpečnostnú situáciu a oboznámi verejnosť so stavom pátrania po šíriteľoch nebezpečných hoaxov súvisiacich s koronavírusom.

Dnešná relácia sa bude venovať aj vplyvu súčasnej kritickej situácie na podnikanie a biznis, úspory Slovákov, ako aj ich hypotekárne úvery či druhý dôchodkový pilier. O svojich vlastných skúsenostiach v terajších náročných časoch porozprávajú zástupcovia gastronomických prevádzok či veľkých obchodných reťazcov.