30. 8. 2021

25 ROKOV MARKÍZY

 25 ROKOV MARKÍZY

 






Presne 31. augusta 2021 o 19:00 hod. to bude už 25 rokov, čo sa Markíza objavila na slovenskom mediálnom trhu. Okamžite sa stala najsledovanejšou televíziou a tento status si nepretržite udržala až do dnešných dní. Jej ikonické logo je zároveň tiež symbolom dôveryhodného spravodajstva a najlepšej televíznej zábavy pre celú rodinu.

Je nám veľkým potešením predstaviť opäť silnú a atraktívnu programovú ponuku na jeseň 2021, ktorá bude doslova nabitá osvedčenými diváckymi hitmi, ale aj progresívnymi novinkami.

Popri lineárnom vysielaní skupina Markíza úspešne rozvíja aj svoje digitálne platformy. Streamovacia služba VOYO ponúkne množstvo ďalšieho zaujímavého obsahu, vrátane fenomenálnej reality šou Love Island a kompletnej futbalovej Fortuna ligy. VOYO toho však pre svojich predplatiteľov chystá oveľa viac - špičkové domáce i zahraničné megafilmy, oceňované komediálne i kriminálne seriály, atraktívne športové prenosy, ale aj nové formáty pripravované exkluzívne pre túto čoraz populárnejšiu platformu.

Viac informácií nájdete v priloženej programovej brožúre.