9. 8. 2021

Bauer Media Audio rozširuje svoje pôsobenie o rádiá Jemné a Europa 2

 Bauer Media Audio rozširuje svoje pôsobenie 

Bauer Media set to acquire Ireland's Communicorp Group – RadioToday

o rádiá Jemné a Europa 2


Spoločnosť Bauer Media Audio uzavrela dohodu o kúpe dvoch rozhlasových staníc na Slovensku. Ako firma informuje v tlačovej správe, k stanici Rádio Expres jej tak do portfólia pribudnú rádiá Jemné a Europa 2. Celú transakciu ešte pred jej dokončením posúdi regulátor, ktorým je Rada pre vysielanie a retransmisiu.

„Táto transakcia predstavuje ideálnu príležitosť na rozšírenie našich aktivít. Rádiá Jemné a Europa 2 sú úspešné stanice s verným publikom a výborne dopĺňajú naše Rádio Expres," uviedol prezident spoločnosti Bauer Media Audio Paul Keenan s tým, že Slovensko je pre ich spoločnosť dôležitým trhom. Tento krok firme umožní prilákať nových poslucháčov, predstaviť zvukové inovácie a poskytnúť inzerentom ešte silnejšiu ponuku.

Bauer Media Group je jeden z najstarších európskych mediálnych domov, ktorý je na trhu už viac ako 140 rokov. V súčasnosti ho vlastní už piata generácia rodiny, pričom základom ich aktivít je vydavateľská a mediálna činnosť pre približne 200 miliónové publikum. Má viac ako 15 tisíc zamestnancov v 14 krajinách.

Bauer Media Audio je popredným európskym digitálnym komerčným vysielateľom. Spoločnosť oslovuje každý týždeň viac ako 55 miliónov poslucháčov prostredníctvom svojho rozhlasového vysielania, online služieb a podcastov. Spoločnosť pôsobí v ôsmych krajinách - Veľká Británia, Švédsko, Nórsko, Dánsko, Fínsko, Poľsko, Írsko a Slovensko.

 

©2021, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.