12. 8. 2021

Nová relácia Zdravie na TA3 štartuje už dnes

 Nová relácia Zdravie na TA3 

 Nová relácia Zdravie na TA3 štartuje už tento štvrtok. - GREGI.NET |  Multikultúrny portál

štartuje už dnes



Televízia TA3 prichádza s novým formátom, ktorý spúšťa už vo štvrtok 12. augusta 2021 o 16.30 h. Relácia s názvom Zdravie na TA3 sa bude venovať aktuálnym témam v zdravotníctve s hosťami v štúdiu, zároveň budú súčasťou formátu aj vstupy a rozhovory s odborníkmi, zdravotníkmi, ale aj pacientmi.
Zdravie na TA3 bude moderovať Igor Haraj, ktorý sa v televízii profiloval ako moderátor publicistických relácii s vedeckou a zdravotníckou tematikou. V súčasnosti v rámci rubriky Štúdio TA3 približuje divákom prostredníctvom pozvaných odborníkov aktuálne témy z prírodných a spoločenských vied a medicíny: relácie na témy: Jednodňová chirurgia, Anatómia a využívanie 3D technológie pri jej výučbe; Virológia a metódy jej vedeckého výskumu; Posuny vo výskume COVID 19; Nové trendy v psychofarmakológii, Kardiologická liečba v čase pandémie koronavírusu a i. V roku 2014 získal Cenu Slovenskej akadémie vied za popularizáciu vedy.
Hosťami prvej časti relácie budú minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský a generálny riaditeľ Všeobecnej zdravotnej poisťovne Richard Strapko. Otázky na tému výhody očkovania môžu diváci posielať na adresu zdravie@ta3.com.
Relácia Zdravie na TA3 bude vysielaná každý štvrtok o 16.30 h, reprízy budú vždy v pondelok o 11.30 a v piatok o 14.30.

Rýchlo, overene, naživo
TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite. Televíziu TA3 si podľa peoplemetrového merania zapne denne viac ako 1 mil. divákov.
UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.