5. 6. 2011

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS
Portugalský tréner Realu Madrid José Mourinho ukončil svoj bojkot médií a vo štvrtok sa po približne mesačnej odmlke prvýkrát verejne vyjadril prostredníctvom rozhlasovej stanice Cadena Ser. Temperamentný rodák z mesta Setúbal prestal komunikovať so zástupcami mediálnej obce po tom, čo mu Európska futbalová únia (UEFA) udelila päťzápasový trest za jeho správanie sa počas a po semifinálovom dvojzápase Ligy majstrov 2010/2011 proti FC Barcelona. "Som už raz taký," uviedol 48-ročný Mourinho a pokračoval: "Sú momenty, keď cítim, že klub je v práve. Neobávam sa o svoju reputáciu v prípade, keď ide o obranu Realu Madrid. Bol to náročný rok, ale futbal som si užíval. Necítim sa byť unavený."
Britská speváčka Cheryl Cole by po zmene plánov vedenia tamojšej televízie mohla predsa len zasadnúť do poroty v americkej verzii talentovej šou The X Factor. Bývalú členku dievčenskej skupiny Girls Aloud mala podľa minulomesačných správ nahradiť bývalá líderka tanečno-speváckej formácie The Pussycat Dolls Nicole Scherzinger, pretože anglický prízvuk speváčky Cole je údajne pre americké publikum prisilný. Avšak podľa britských nedeľňajších novín Sunday Mirror vedenie televízie Fox, ktorá šou produkuje, zvažuje, že dá Cole ešte jednu šancu. Nemenovaný zdroj blízky hudobnému producentovi Simonovi Cowellovi pre noviny povedal: "Ponúkli sme Cheryl druhú šancu a ona by sa stále mohla vrátiť späť do amerického (The) X Factor. Fox situáciu opätovne zvážila a zmenila názor." Podľa iných zdrojov blízkych Cole aj napriek uskutočneným rokovaniam je jej návrat do šou v nedohľadne. Ako však vysvetlil magazín TMZ, návrat Cole do šou v USA a jej účinkovanie v porote už počas stredajšieho kastingu v New Jersey súvisí s podmienkami zmluvy podpísanej medzi ňou a televíziou. Podľa kontraktu totiž speváčka údajne dostane zaplatené bez ohľadu na to, či sa v šou ukáže, alebo nie. Vedenie vraj nechce prísť o peniaze, a tak sa rozhodlo ju radšej do poroty obsadiť. To, či sa Cole vráti do poroty v americkej šou, vraj momentálne závisí od nej samej. Ak by sa tak stalo o budúcnosti účastníkov talentovej šou by rozhodovala spolu s hudobnými producentmi Simonom Cowellom a L.A. Reidom a speváčkou Paulou Abdul. Nádeje speváčky, že by sa ako porotkyňa mohla vrátiť do britskej verzie tejto šou, kde pôsobila posledné tri roky, tento týždeň zmarilo potvrdenie televíznou spoločnosťou ITV, že ju už nahradili speváčkou Tulisou Contostavlos z hip-hopového tria N-Dubz. Informácie zverejnili webové stránky
© 2011, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.