3. 1. 2012

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Francúzsko-alžírskeho novinára našli mŕtveho v jeho hotelovej izbe v jemenskom hlavnom meste Saná. Informovali o tom v pondelok miestne policajné zdroje. Bol zaškrtený, údajne iným novinárom, uviedli zdroje. Jeho telo našiel hotelový zamestnanec, ktorý zavolal políciu. Podľa policajných zdrojov došlo k vražde po spore medzi dvoma novinármi ohľadom peňazí. Obeť mala pracovať ako nezávislý žurnalista pre francúzsku spravodajskú televíziu France 24. Táto televízia však vo vyhlásení uviedla, že novinár nebol súčasťou jej siete spravodajcov v Jemene. Francúzske ministerstvo zahraničných vecí oznámilo, že je v kontakte s jemenskými úradmi, ale v tejto fáze nechcelo potvrdiť, či mal novinár francúzsku štátnu príslušnosť alebo či bol vôbec žurnalista.

Copyright © TASR 2011

Zábavná šou televízie MTV Punk'd (2003 - 2007), ktorú vymyslel, produkoval a moderoval Ashton Kutcher, sa od 19. marca vráti na obrazovky v novej podobe. Každý týždeň sa v nej objaví iný celebritný moderátor ako napríklad Justin Bieber, Miley Cyrus, Kellan Lutz, Bam Margera či Dax Shepard. Tí si budú robiť žarty z rôznych nič netušiacich známych osobností, pričom vtipné situácie bude nakrúcať skrytá kamera. Na internete už zverejnili video, v ktorom si Kelly Osbourne a Miley Cyrus uťahujú z televíznej celebrity Khloe Kardashian, v inej časti by mal vraj Justin Bieber nachytať speváčku Taylor Swift. Mená ostatných osobností televízia čoskoro zverejní. "Máme novú generáciu nepodozrievavých hlupákov, ktorí čakajú na to, že si z nich 'vystrelia' ich slávni priatelia. Fanúšikovia si znovu budú môcť detailne pozrieť šok na tvárach svojich obľúbených celebrít," vyjadril sa Van Toffler, riaditeľ spoločnosti MTV Networks Music, Films and Logo Group. Ashton Kutcher sa spolu s Jasonom Goldbergom bude na šou podieľať už len ako výkonný producent. V Punk'd sa mu počas štyroch rokov jeho pôsobenia podarilo šokovať či prekvapiť desiatky celebrít ako Justin Timberlake, Hugh Jackman, Jessica Alba, Nelly Furtado, Lindsay Lohan, Kirsten Dunst, Kanye West či Beyoncé. Informácie pochádzajú z webovej stránky http://www.hollywoodreporter.com/

© 2011, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.