28. 12. 2012

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA
"Srdecny pozdrav vam vsetkym zasielam z krasneho prostredia v Lagune Beach, iba 2 hodiny juzne od Los Angeles, kde som sa vybrala oslavovat prichod Noveho Veku Svetla. My mame niekolko minut pred 3 hod rano a po krasnej meditacii pri plejadskom vortexe, po nadhernom divani sa na mesiac a hviezdy na plazi ked som privitala 21.december 2012 som sa osprchovala, vytiahla karty Doreen Virtue s osvietenymi majstrami, zapalila som sviecku, dala vsetky moje kamienky pod malu pyramidku a pripravujem sa na asi pol hodinovu meditaciu, ktoru zacnem o 3 rano los angelskeho casu. Na Slovensku je to od 12 hodiny poobede, cize tiez to mate za par :) takze ak chcete, spojme sa vsetci spolu cez srdiecka bez ohladu na to ci sa nachadzame vo Velkej pyramide v Gize v Egypte ako vela mojich kamaratov, alebo ci sme v USA, na Slovensku, v Cesku... Privitajme spolocne zaciatok Veku Svetla, rozlucme sa s Mayskym 5,125 rocnym cyklom a zacneme nanovo tvorit nas svet. S Laskou a Svetlom. Tesim sa na vsetkych, ktori sa spoja so vsetkymi tymi ludmi, ktori o par minut zacinaju meditovat po celom svete. Love Love Love"
Silvia Šuvadová


 „ SaS dali pred marcovými parlamentnými voľbami zabrať tri veci. Po prvé to, že všetci naši traja koaliční partneri plus Smer, plus Penta, plus neviem kto všetko, nás obviňovali. Boli sme čierna ovca rodiny, lebo sme odmietli hrať podľa ich pravidiel, odmietli sme otočiť v zásadnej veci. Následne prišla kauza odpočúvanie. I keď sa ukázalo, že všetky odposluchy mali súhlas sudcu. Navyše Galko tie odposluchy nenariaďoval, ale kauza odposluchy nám dala veľmi zabrať. Potom to zaklincovala Sasanka. Žiaľ, moja vlastná hlúposť, hrubá chyba. Takmer nikoho nezaujímalo, že som žiadne kšefty nerobil. Nikto si neuvedomil, že keby Marián Kočner má možnosť ma riadiť alebo niečím vydierať, alebo niečo cezo mňa vie dosiahnuť, tak predsa to video sa nikdy nedostane na svetlo sveta, lebo by ho pekne držal v trezore a občas by mi len pripomenul, že ma drží za citlivú časť tela. „
Richard Sulík


„ Správanie žien popudzuje tie najhoršie inštinkty, čo vyúsťuje do násilia a sexuálneho zneužívania. Obete by si preto mali spytovať svoje svedomie a uvažovať o tom, či si takéto problémy neprivodili samy. Je možné, že sa muži z ničoho nič zbláznili? To si nemyslíme. Faktom je, že ženy sú čoraz viac provokatívne, stali sa arogantnými, považujú sa za sebestačné a zhoršujú tak situáciu. Deti sú ponechané sami na seba, domy sú špinavé, jedlá sú studené alebo z fast foodu..."
Piero Cors, taliansky farár i z obce San Terenzo