24. 3. 2013

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

V relácií V politike 24. marca 2013 sa hostia budú rozprávať na tému: Boj s nezamestnanosťou. Hostia relácie sú Ján Richter, minister práce, sociálnych vecí a rodiny (Smer-SD) a Jozef Mihál, poslanec NR SR (SaS). Do diskusie sa zapojí aj Jana Balážová, personálna konzultantka spoločnosti Manpower.


Témou najbližšieho vydania diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 24. marca 2013 o 11:55 na Jednotke bude aktuálny stav v rezorte spravodlivosti - problémy v justícii a ich riešenia. Hosťami programu budú minister spravodlivosti Tomáš Borec (nom. Smeru-SD) a bývalá ministerka spravodlivosti, predsedníčka poslaneckého klubu v NR SR Lucia Žitňanská (SDKÚ-DS). Druhou témou relácie bude situácia na Cypre - príčiny, dôsledky a riešenia. Diskutovať budú štátny tajomník ministerstva financií Vazil Hudák (nom. Smeru-SD) a podpredseda Výboru NR SR pre financie a rozpočet Jozef Kollár (SaS).

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu 24. marca 2013 o 13:00 budú minister vnútra Robert Kaliňák (Smer-SD) a poslankyňa NR SR Lucia Žitňanská (SDKÚ-DS).
Témy: 1) Cyperská kríza - mimoriadna daň z vkladov ;2) Verejné obstarávanie ;3) Môžu sa dostať údajní bossovia mafie na slobodu?