29. 3. 2014

RTVS NEWS

RTVS NEWS

Špeciálne volebné vysielanie začína v sobotu 29. marca o 21.55 h na Jednotke a tiež na Rádiu Slovensko, moderujú ho Ľubomír Bajaník, Juraj Jedinák a Martin Strižinec. RTVS bude vysielať bez prerušenia až do momentu, kedy bude jasný výsledok druhého kola prezidentských volieb.
      Prinášať budeme priebežné výsledky volieb, redaktori spravodajstva budú do vysielania naživo vstupovať z oboch volebných štábov, ako aj z Ústrednej volebnej komisie. Pozvanie do zajtrajšieho volebného štúdia prijali analytici Martin Slosiarik (sociológ), Erik Láštic (politológ) a Tibor Madleňák (volebný  geograf).
      V nedeľu 30. marca o 09.00 h RTVS naživo odvysiela špeciálne volebné štúdio. Vysielať sa bude na Jednotke s moderátormi Ľubomírom Bajaníkom a Martinom Strižincom.
      V nedeľu 30. marca tradičné vysielanie rozhlasového Rádiožurnálu o 12.00 h nahradí špeciálne živé vydanie relácie O 5 minút 12, odvysielame ho spoločne na Jednotke a Rádiu Slovensko. Pozvanie do štúdia prijali politológ Eduard Chmelár, volebný geograf Tibor Madleňák, obsahom budú reakcie politikov a vyjadrenia zvoleného prezidenta.
      V nedeľu o 21.20 h na Jednotke odvysielame rozhovor s novým prezidentom, ktorý po 22.00 h odvysielame aj na Rádiu Slovensko.