29. 9. 2017

Novou hovorkyňou zdravotných záchranárov bude Alena Krčová

Novou hovorkyňou zdravotných 

záchranárov bude Alena Krčová

Novou hovorkyňou Operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby (ZZS) SR bude Alena Krčová. Od prvého októbra vystrieda doterajšieho hovorcu Borisa Chmela. ZSS o tom informovala dnes prostredníctvom tlačovej správy.
      "Zdravotníci majú nesmierne náročnú úlohu. Zachraňujú to najcennejšie - ľudský život. Som rada, že budem súčasťou tímu ľudí, pre ktorých sa práca stala poslaním," uviedla. Na novú prácu sa podľa jej slov teší.
      Riaditeľ ZSS Juraj Hrehorčák Krčovú hodnotí ako profesionála, ktorý sa roky pohybuje v oblasti zdravotníctva a médií. Vyjadril vieru, že nadviaže na kvalitné pôsobenie Borisa Chmela.
      Krčová pôsobila päť rokov ako hovorkyňa a PR manažérka skupiny Falck na Slovensku, v Českej republike a Rumunsku. Tiež ako hovorkyňa spoločnosti Falck Záchranná a ako hovorkyňa Asociácie záchrannej zdravotnej služby SR. V Slovenskom rozhlase pracovala ako parlamentná a vládna spravodajkyňa, moderovala pravidelnú diskusnú reláciu s prezidentom SR, predtým pracovala v Tlačovej agentúre SR ako spravodajkyňa a vedúca vydania.




Copyright © TASR 2017