13. 4. 2018

Majstrovstvá SR novinárov v stolnom tenise

Majstrovstvá SR novinárov 

v stolnom tenise

Majstrovstvá Slovenska novinárov v stolnom tenise napíšu v sobotu (14.4.) v Považskej Bystrici svoju 22. kapitolu. V porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi sa zmenil organizátor, záujem žurnalistov z celého Slovenska je však ešte väčší ako v minulosti.
„Organizačné starosti prevzalo na svoje bedrá považskobystrické občianske združenie Stôl číslo šesť. Jeho predstavitelia majú dostatok skúseností z minulých ročníkov a sú zárukou úspešného pokračovania tohto stolnotenisového príbehu,“ povedal pre TASR spoluzakladateľ majstrovstiev SR novinárov a rozhlasový redaktor Martin Šeďo.
Záujem novinárov o podujatie podľa neho kulminuje a v tomto ročníku je na hrane kapacity. Účasť potvrdilo 42 mužov a 20 žien. „Po dobrých minuloročných skúsenostiach sa aj tento rok hrá v priestrannej telocvični Základnej školy Slovanská, ktorej vedenie vychádza novinárom všestranne v ústrety. Je dobré, že aj v dnešnej hektickej dobe si nájdu žurnalisti čas a stretnú sa aj na športovom a spoločenskom poli,“ doplnil Šeďo.
Prvenstvo v dvojhre mužov obhajuje Mihal Buza z týždenníka Spišský patriot, medzi ženami v minulom roku dominovala Eva Pokorná (RTVS). Okrem dvojhier sa bude aj tento rok bojovať o tituly v mužskej i ženskej štvorhre, zmiešanej štvorhre a dvojhre bardov.
Spoluorganizátorom majstrovstiev SR novinárov je Slovenský stolnotenisový zväz. Podujatie v rámci svojho dotačného programu podporili Trenčiansky samosprávny kraj a mesto Považská Bystrica, oficiálnym mediálnym partnerom šampionátu je Tlačová agentúra Slovenskej republiky.


Copyright © TASR 2018