20. 9. 2018

RTVS odvysiela naživo ďalší zápas európskej ligy UEFA

RTVS odvysiela naživo ďalší zápas 
európskej ligy UEFA

Séria priamych prenosov futbalových zápasov Európskej ligy UEFA pokračuje vo štvrtok 20. septembra na Dvojke ďalším duelom, v ktorom účinkuje slovenský zástupca. Vďaka RTVS sa futbaloví priaznivci môžu tešiť na živé prenosy zo všetkých zápasov Spartaka Trnava v tejto prestížnej futbalovej súťaži

Vo štvrtok 20. septembra čaká Spartak Trnava na domácej pôde zápas proti belgickému Anderlechtu Brusel. Aktuálny slovenský majster odohrá tento duel v skupine D ako prvý v rámci skupinovej fázy Európskej ligy. Dvojka ho odvysiela naživo o 20:40.

„Správnosť nášho rozhodnutia sústrediť sa na kúpu hlavnej súťaže Európskej ligy potvrdil Spartak Trnava postupom. Hrdo konštatujeme, že práve RTVS prevedie červeno-čiernych ťažkými bojmi v priamych prenosoch, ktoré musíme vyrobiť vo vysokom štandarde kontrolovanom UEFA. Trnave budeme držať palce na Dvojke, na webe RTVS aj na oficiálnom FB profile a takisto na Rádiu Regina,“ uviedol šéf športovej sekcie RTVS Matej Hajko.

O živý komentár sa na štadióne postarajú Marcel Merčiak a expert Martin Poljovka, v štúdiu ich doplnia Ľuboš Hlavena a Marián Zeman. Rozhovory s aktérmi zápasu bude zabezpečovať Dominika Komrhelová.

RTVS prinesie naživo druhé polčasy zápasov aj na Rádiu Regina. Štvrtkový odvysiela o 22:00. Informovať o nich bude tiež Rádio Slovensko v pravidelnom hodinovom spravodajstve, vo všetkých Rádiožurnáloch a v športovom sumári dňa.