10. 1. 2019

Keď prehovorí ruský agent

Keď prehovorí ruský agent

Úplnými hluchonemými arogantnými suverénmi ignorujúcimi hlas a vôľu ľudu, mieru a spolupráce je časť euroatlantických politických trolov Sorosa, euroatlantických jastrabov, mimovládnych a svetoobčianskych elít v oblasti zahraničnej a bezpečnostnej politiky. Ako môže byť „bezpečnostná stratégia“ založená na nebezpečnom vyhrocovaní napätia s Ruskom „bezpečná“ a dokonca „strategická“, keď vieme, že nijaká strana by pri logickej odvete zrejme takýto konflikt neprežila?

Táto časť politických vojnových štváčov a najmä antiruských fanatikov sa dokonca už oficiálne tvári, že hlas, ani súhlas ľudu a dokonca ani súhlas parlamentu nepotrebujú na to, aby strašili hybridnou vojnou, kreslili obraz vonkajšieho nepriateľa a prilievali olej do medzinárodného napätia a možnej konfrontácie s Ruskou federáciou.
Čo s tým, priatelia, Slováci, ale aj slovútni ústavní sudcovia a generálne sa tváriaci prokurátor urobíme? Pretože toto je netransparentný, neústavný a nedemokratický postoj, ktorý nás ako na šikmej ploche pomaly, ale isto posúva k vojnovému alebo geopolitickému konfliktu a z územia Slovenska robí terč pre zdrvujúcu odvetu.
Preto sa verejne pýtam aj národa: Toto naozaj chceme? Sú vojna, sankcie, šírenie strachu, napätia a ohrozenie mieru to, po čom túžia rodičia detí, ženy, mládež a naši seniori? Lebo kto seje vietor, zožne búrku a niektoré kreatúry v politike rozsievajú napätie a strach po všetky ročné obdobia.
Dávam na všeobecnú známosť Ústavnému súdu a generálnemu prokurátorovi postoje a výroky tých najexponovanejších štváčov, žoldnierov cudzích záujmov a trolov šedých eminencií nového svetového poriadku. - Ako môže premiér vlády v parlamentnej demokracii vyhlásiť, že na výkon národnej bezpečnostnej stratégie nepotrebuje schválenie strategického dokumentu súhlas parlamentu?! - Ako môže podpredseda parlamentu a predseda nejakej koaličnej pozliepanej strany (Béla Bugár) vyhlásiť, že na bezpečnostnej stratégii sa nič nebude meniť, tvrdiť, že Rusko je bezpečnostná hrozba a pritom sa tváriť, že zastupuje záujmy maďarskej menšiny, keď praví Maďari a vláda v Budapešti majú o 180 stupňov inú geopolitiku a bezpečnostnú stratégiu s dobrými vzťahmi k Ruskej federácii? To pôjdu v prípade konfliktu so zbraňou v ruke slovenskí Maďari proti Maďarom z Maďarska? Jediná odpoveď je, že Most-Híd riadi istý finančný a burzový špekulant, pôvodom Maďar žijúci v New Yorku, ktorý neustále zasahuje do vnútorných záležitostí mnohých štátov a ťaží z vyvolávania vnútorného, aj vonkajšieho napätia! - Ako sa môže jeden minister zahraničných vecí (Miroslav Lajčák ) dožadovať úplnej osobnej (!) autonómie rozhodovania v zahraničnej politike za Slovensko až tak, že nepotrebuje na riadenie a rozhodovanie ani vládu, ani parlament a samozrejme ani nie vôľu a hlas ľudu?! - V mene koho a na základe akého mandátu alebo poverenia tento súdruh-karierista a agent amerických záujmov odmietne vo Washingtone model európskej armády? To sa vraciame do roku 1968, kedy nejaká akčná päťka premotivovaných angažovaných súdruhov rozhodla o našej okupácii cudzími vojskami?! Lenže to bolo v ére totalitného nedemokratického režimu a boli piati dnes tu chce zahraničnú muziku tvrdiť jeden Mr.Dokonalý, pričom sa tvárime a niektorí aj tomu veria, že žijeme v demokratickej spoločnosti, kde rozhoduje väčšina a hlas ľudu! - Ako sa môže nejaká rýchlo vykvasená predsedníčka zahraničného výboru (Katarin Cséfalvay) meritórne vyjadrovať k zahranično-politickej situácii alebo orientácii Slovenska, keď podľa zákona o Rokovacom poriadku NR SR v týchto veciach rozhoduje výbor kolektívne a len platným uznesením, samozrejme opäť väčšiny. Ako sa môže predsedníčka zahraničného výboru vyjadriť, že „niet pochýb, že Rusko vedie proti západu hybridnú vojnu prostredníctvom kybernetických útokov, šírenia hoaxov a dezinformácií na internete“... a že aktivity Ruskej federácie považuje „aktuálne za jedno z hlavných bezpečnostných rizík pre Slovensko“ bez toho, aby tieto štvavé vyjadrenia na úrovni šírenia poplašnej správy podložila n-e-z-v-r-a-t-n-ý-m-i dôkazmi? - Ako môže, ak nie s medzinárodným a iným mocenským a mediálnym krytím vystupovať skupinka politických vojnových štváčov, glorifikujúca NATO a rôzne stupne silových riešení namierených jednostranne proti Ruskej federácii bez právnych alebo organizačných následkov?
Preto sa verejne pýtam, kto dal takýto mandát alebo poverenie cudzím agentom Lajčákovi, Klusovi, Cséfalvayovej, Galkovi, Fedorovi, Bugárovi, Osuskému a ďalším politickým žoldnierov medzinárodného terorizmu na zavlečenie Slovenska do možného konfliktu a rovnako sa pýtam generálneho prokurátora, prečo inak tento agilný úradník v tomto prípade si nekoná svoju povinnosť, keď zjavne dochádza k šíreniu poplašnej správy poburujúcej značnú časť verejnosti, k aktom vojnového štvania tendenčnými tvrdeniami o údajnej ruskej hrozbe namierenej proti Slovenskej republike?!
Ak to nedokážu orgány štátu na to príslušne ustanovené, potom nastáva anarchia, chaos a ohrozenie republiky, demokracie a spoločnosti, a v tomto prípade jediným demokratickým hegemónom, ktorí môže urobiť poriadok z titulu svojej ústavou garantovanej moci je ľud našej vlasti.
Kým by mohlo dôjsť k najhoršiemu, navrhujem, aby ľud prevzal do svojich rúk aj riadenie zahraničnej a bezpečnostnej politiky, a to všeľudovým hlasovaním o našej orientácii, ktoré by sa mohlo konať súbežne s voľbami do Európskeho parlamentu v roku 2019 alebo s parlamentnými voľbami v roku 2020. Legitímnymi otázkami by boli varianty: A) Ste na výlučnú orientáciu na NATO a USA? B) Považuje Ruskú federáciu za bezpečnostnú hrozbu, ktorá nás ohrozuje? C) Považujete NATO za agresora a hrozbu medzinárodného mieru? D) Ste za to, aby Slovensko robilo vyváženú politiku na západ aj na východ? E) Ste za to, aby Slovenská republika vystúpila z paktu NATO a vyhlásila neutralitu?
Hlas ľudu – hlas boží by malo platiť aj v demokracii, či nie? Na tieto závažné skutočnosti verejne, online upozorňujem dopredu, kým je ešte čas a z povinnosti a zodpovednosti za mier a znižovanie napätia. Pretože ak by došlo k najhoršiemu a aj vďaka niektorým štvavým médiám a prozápadne a proamericky angažovaným novinárom a vďaka prispeniu skupinky politických vojnových štváčov s vyvolávaním protiruských nenávistných nálad by došlo k nejakej forme vojnového stretu NATO s Ruskou federáciou, ľud bude mať právo posadiť týchto žoldnierov cudzích záujmov do prvého výsadku určeného na ruské územie v tom jednom letu schopnom Spartane. Tam by sa v boji a z vôle božej a ruky spravodlivosti ukázalo po ktorý výstrel siaha odvaha a presvedčenie týchto podnecovačov hybridnej a možno aj konvenčnej vojny. Lebo musí platiť „padni komu padni“. Dúfam, že si to prečítajú aj aktéri a cudzí agenti aj bratislavská kaviarnička a pripravia sa na zbabelé padnutie za cudzie záujmy symbolicky a osudovo na cudzej pôde, ktorú tak chceli podmaniť. Ako hovorím: padni, komu padni!




TASR informoval poslanec Národnej rady SR Peter Marček.