11. 1. 2019

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA




 
„Prezident by mal mať lásku k jazyku a národu ako Ľudovít Štúr, byť odvážny a priebojný ako Štefánik, mať vieru a obetu ako Hlinka, byť ľudský a dobrý ako Dubček, ale mal by mať politické vlastnosti a skúsenosti aj ako Gustáv Husák.“
Andrej Danko, kapitán

"Multikulturalizmus nemá s liberalizmom absolútne nič spoločné. Liberalizmus v poctivom slova zmysle znamená boj o slobodu jednotlivca. V prípade SaS to znamená, že bojujeme o slobodu jednotlivca, ktorý je občanom Slovenskej republiky. Liberalizmus v ponímaní západnej Európy je vlastne socializmus. Zmutovalo to pomaly až k neomarxizmu."
Richard Sulík

“Dosť bolo mediálneho diktátorstva. Médiá využívajú svoju moc a sú ľudia, ktorí im stále veria. Ak však máte iný názor ako mainstream, tak liberáli kričia: „Zablokovať, kontrolovať!“ Teším sa, že čoraz viac ľudí používa rozum a vyhľadáva alternatívne médiá a informácie, ktoré liberáli nazývajú hoaxy. Dúfam, že médií, ktoré budú odzrkadľovať skutočný stav a šíriť pravdu, bude čoraz viac. A rovnako verím, že na Slovensku konečne dostane šancu aj nové médium, nová TV, ktorá bude šíriť neskreslené informácie a kde dostane priestor pravda. Na základe objektívnych informácií si ľudia budú môcť utvoriť vlastný názor.”
Martina Šimkovičová

„Sovietsky zväz mal právo byť v Afaganistane, pretože v tom čase prichádzali do Ruska teroristi. V Afganistane by mali zasahovať Rusko, Pakistan a India, nie USA. Prečo sme tam 6000 míľ ďaleko?"
Donald Trump 


"Po rozhovore Václava Klausa v televízii Prima mám otázku: znamená jeho vyjadrenie o Ukrajine súhlas s tými, ktorí si myslia, že v roku 1938 to bolo práve Československo, ktoré vyprovokovalo tzv. opatrne a triezvo uvažujúceho Hitlera?“ 
Jevhenij Perebyjnis, ukrajinský veľvyslanec v Prahe
 
"Viete, prečo si môžete vychutnávať deň v zoo? Pretože vás chránia ploty." 
Donald Trump mladší