4. 8. 2022

TV Dajto a Voyo prinesú ďalšiu futbalovú lahôdku, zápas ŠK Slovana Bratislava v boji o skupinovú fázu Európskej ligy UEFA

TV Dajto a Voyo prinesú ďalšiu futbalovú lahôdku, zápas


 

Slovana Bratislava v boji o skupinovú fázu Európskej ligy UEFA

V treťom predkole Európskej ligy sa vo štvrtok stretnú v súboji ŠK Slovan Bratislava a grécky Olympiakos Pireus. Zápas odvysiela naživo TV Dajto aj streamovacia služba Voyo.


Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa síce neprebojovali do ďalšej kvalifikačnej fázy Ligy majstrov, púť slovenského majstra v rámci UEFA sa však ešte nekončí. V treťom predkole Európskej ligy sa pokúsi zdolať tím z Grécka ­– Olympiakos Pireus.

Tím „belasých“ nemá na svojho ďalšieho súpera v európskej súťaží najlepšie spomienky. Vo vlaňajšom úvodnom dueli prehral v play off Európskej ligy v Grécku 0:3, domáca odveta sa skončila remízou 2:2 a ďalej tak postúpil súper. Najbližšie stretnutie slovenského a gréckeho šampióna odvysiela naživo už tento štvrtok 4. augusta 2022 o 21:00 hod. televízia Dajto a streamovacia služba Voyo.

Komentátorom zápasu bude Andrej Zvolenský, ktorý pravidelne komentuje aj zápasy Fortuna ligy. V úlohe spolukomentátora sa predstaví bývalý slovenský futbalista Martin Mikulič, ktorý aktuálne pôsobí ako tréner. Priamo do dejiska stretnutia v Grécku vycestuje aj televízny štáb na čele s redaktorom Marekom Arpášom, ktorý bude pripravovať reportáže do Športových novín.

Televízia Dajto a Voyo už priniesli aj víťazný prvý zápas ŠK Slovan Bratislava proti maďarskému šampiónovi Ferencváros Budapešť v rámci druhého predkola Ligy majstrov, ktorý sa 20. júla 2022 stal doposiaľ najsledovanejším tohtoročným programom stanice Dajto. V následnej domácej odvete však slovenský majster tomuto súperovi podľahol a zostúpil tak do tretieho predkola Európskej ligy, ktorá je druhou najvyššou klubovou súťažou v Európe.