21. 10. 2005

VÝROKY TÝŽDŇA

VÝROKY TÝŽDŇA
„Mladé spevácke talenty nemôžu mať vydaný vlastný album. Je pravda, že Rado CD vydal, ale nie pod svojím menom. Naspieval hokejovú hymnu a táto pieseň vyšla ako hymna slovenského hokeja. To znamená, že sa nedopustil porušenia pravidiel.“
PR manažér hudobnej šou Peter Kavecký o Radovi Moznichovi .
"Riaditeľ sa zatiaľ nerozhodol, ako bude postupovať. Uznesenie rady má preňho iba odporúčací, nie záväzný charakter. Je otázne, či verejnoprávnu televíziu treba zbaviť relácie, ktorá je zisková. Na jej výrobu nedávame ani korunu, pričom istým percentom sa podieľame na zisku z jej vysielania.Vďaka veľkému záujmu divákov už dnes môžem povedať, že to bude viac. "
Branislav Zahradník reaguje na Radu STV , torá GR STV požiadala, aby rozviazal zmluvu so spoločnosťou TeleMedia InteracTV na reláciu Peniaze na ruku.
"Kto má toľko superlatív, a pritom je ešte dievča v rozpuku? Hovoríme o striebornej SuperStar Martine Šindlerovej! Martina sa priznala, že je veľkým fanúšikom jojkárskej reality šou a má vo Vile svojich favoritov. Hoci ešte nemá 18 rokov a podľa správnosti by dnešnú Noc VyVolených nemala ani sledovať, so Sajfom si "pokecajú" o mužoch, o sexe a všetkom neprístupnom. Bude robiť Maťa drahoty? Odpovie aj na otázky pod kožu? Sledujte šou, ktorú príde dnes okrášliť táto charakterová speváčka! "
VyVoleni.sk
"Všímam si, že sa na tom rada jednohlasne zhodla. Na druhej strane rada nemá kompetencie rozhodovať o tom, čo sa bude vo verejnoprávnej televízii vysielať. Zaregistroval som aj negatívne divácke ohlasy na reláciu, ale stále veľa ľudí tú hru hrá".
Richard Rybníček o rozhodnutí Rady STV o zastavení relácie Peniaze na ruku.
"Nemôžem sa predsa páčiť každému. Denne chodia do televízie desiatky pozitívnych ohlasov, a tak ma jeden negatívny nemôže vyviesť z miery."
Zuzana Belohorcová
"Minister nemá určený pracovný čas a venuje sa svojim záľubám, keď má na to priestor v dennom programe. Lekár odporučil ministrovi golf, ktorý je prospešný na jeho chrbticu."
Hovorca ministra obrany Juraja Lišku Zenon Mikle