10. 3. 2013

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA

NEDEĽNÉ REZNE A KÁVA


V politike v nedeľu 10. marca na TA  3 .Témy: Rok po voľbách . 1. časť:  Hostia: Robert Fico, predseda vlády SR (Smer-SD) . 2. časť: Viliam Novotný, podpredseda SDKÚ-DS , Ivan Švejna, podpredseda Most-Híd , Ján Hudacký, podpredseda KDH.




Sledujte duel predsedov strán Smer-SD a Most-Híd Roberta Fica a Bélu Bugára. v  relácii O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 10. marca 2013 o 11:55 na Jednotke. Je rok po parlamentných voľbách, čas na bilanciu. Čo prinesú zmeny, ktoré presadila vláda premiéra Roberta Fica? Podarí sa naplniť predvolebné sľuby? Medzi Smerom a opozíciou to iskrí aj pri téme obžaloby prezidenta Ivana Gašparoviča. Už na budúci týždeň budú poslanci na mimoriadnej schôdzi Národnej rady SR opäť diskutovať, či nevymenovaním generálneho prokurátora neprekročil ústavné právomoci. Verejnú mienku tiež rozvírili výroky premiéra na adresu menšín.

Hosťami Zlatice Puškárovej v relácii Na telo v nedeľu, 10.marca o 13.00 tentokrát budú: V 1. časti podpredseda Smeru-SD a minister financií Peter Kažimír a predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo a v 2. časti predseda NOVA Daniel Lipšic a predseda OĽaNO Igor Matovič
Témou je : Rok od parlamentných volieb.