1. 8. 2016

JOJ NEWS

JOJ NEWS



Televízia JOJ prináša nový seriál POLICAJTI V AKCII od tvorcov úspešnej Súdnej siene, ktorý v jednotlivých epizódach vyrozpráva skutočné prípady skutočných policajtov čerpajúc námety zo spravodajstva, neuverejnených prípadov relácie Krimi, či z diváckych námetov.


Seriál POLICAJTI V AKCII ponúka divákom rôzne, dokonca aj veľmi závažné prípady z kategórie susedských sporov, kriminality maloletých, či majetkové spory manželov po rozvode. Každá epizóda pozostáva z viacerých príbehov, ktoré vyrozprávajú mnohokrát ťažký život a bezmocnosť ľudí vedúcich ku kriminálnym činom, krádežiam, pričom niektoré môžu skončiť aj bizarne či tragikomicky.


Diváci môžu v seriáli vidieť zásahy motorizovaných policajných hliadok, ktorá prípady vyrieši priamo na mieste činu dohovorom, zmierením protistrán alebo len upokojením vypätej situácie, čím predíde vážnejším trestným činom. Policajti sa budú stretávať s rôznymi kurióznymi prípadmi, ktoré sa im podarí rozlúsknuť vďaka ich profesionalite, skúsenostiam a odhodlaniu do bodky plniť poslanie polície – pomáhať a chrániť. Mnohé príbehy budú pre divákov poučné a môžu im pomôcť vyvarovať sa zbytočných chýb v ich osobnom živote.


V seriáli uvidíte toto herecké obsadenie:
Alexandra Palatínusová - podporučík Alexandra Bartošová
Sláva Daubnerová - poručík Sláva Krúpová
Gabika Csinová - podporučík Gabriela Martinkovičová
Juraj Predmerský - kapitán Juraj Tatárka
Andrej Šoltés - poručík Andrej Zachar
Tomáš Horváth - nadporučík Tomáš Križan
Miroslav Málek - nadpráporčík Miroslav Puškár
Michal Domonkoš - nadpráporčík Michal Ondrejka
Jozef Antálek - strážmajster Jozef Murgaš

Sledujte Policajtov v akcii už dnes o 22:00 na JOJke.